Ah Be: 420 Gün Pizza Yiyip Tesla Kazanacak Çocuğun Kandırıldığı Ortaya Çıktı

257
50
28
7
6
420 gün boyunca bir dilim pizzayı önce kenarlarından başlayarak yedikten sonra Tesla kazanacağı söylenen TikTok kullanıcısının kandırıldığı açığa çıktı. Elon Musk'a ait olduğu düşünülen onaylı hesap, TikTok tarafından platformdan yasaklandı. Olayın nasıl bu noktaya geldiği bilinmiyor.

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, Elon Musk hayranı bir TikTok kullanıcısının Musk ile yaptığı anlaşmadan bahsetmiştik. Bu anlaşmaya göre genç TikTok kullanıcısı, 420 gün boyunca hergün bir dilim pizzayı önce kenarlarından başlayarak yiyecek ve bunun sonucunda da Elon Musk'tan bir Tesla otomobil kazanacaktı. Ancak gelen son bilgiler, bu olayın gerçeği yansıtmadığını gözler önüne seriyor.

Bu ilginç anlaşma, kimseyi şaşırtmamıştı. Çünkü söz konusu TikTok hesabı, platform tarafından onaylanmıştı. Yani hesabı açan kişi ya da kişiler, TikTok'u kandırmayı başarmışlardı. Ayrıca 420 sayısı, Elon Musk tarafından farklı konularda da gündeme getirilmişti. Bu yüzden bu süre de hiç şaşırtıcı değildi. Tüm bunlara ek olarak Elon Musk'ın bazen pek de hoş olmayan şakalar yapıyor oluşu, kimsenin şüphelenmemesine yol açmıştı. 

Elon Musk'a ait olduğu düşünülen hesap, TikTok tarafından banlandı

Elon Musk TikTok

Kyle isimli TikTok kullanıcısı, yaptığı anlaşmanın şartlarını yerine getirmeye çalışırken, hiç de beklemediği bir olayla karşılaştı. Doğrulanmış olan ve "elonmuskdad" ismini kullanan hesap, bir gecede buhar olup uçmuştu. Hesabın banlandığını öğrenen, sonrasında ise kandırıldığını anlayan genç TikTok kullanıcısı, hesabın sahte olduğunu anladığını takipçileriyle paylaştı. Ancak yine de vazgeçmeyeceğini söyleyen Kyle, 420 günlük macerasına devam edeceğini belirtti.

Yaşanan olay, bazı kullanıcıların beyin fırtınası yaparak bu olayın nasıl yaşandığını çözmeye çalışmasına yol açtı. Bir kullanıcı, TikTok'un daha önce doğrulamış olduğu bir hesabın çalınıp, Elon Musk'a aitmiş gibi gösterilmiş olabileceğini söyledi. Diğer TikTok kullanıcıları da bu düşünceyi destekledi. Ancak TikTok ya da Elon Musk cephesinden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Kaynak : https://marketrealist.com/p/does-elon-musk-have-a-tiktok/
257
50
28
7
6
Emoji İle Tepki Ver
257
50
28
7
6