Bir TikTok Kullanıcısı, Bir Dilim Pizzayı 420 Gün Boyunca 'Tersten' Yediğinde Elon Musk'tan Tesla Araba Kazanacak

226
65
23
16
14
Elon Musk ile Kyle isimli bir TikTok kullanıcısının 100 gün önce bir anlaşmaya vardığı ortaya çıktı. Elon Musk, bu anlaşmaya göre söz konusu TikTok kullanıcısına bedava Tesla otomobil verecek. Ancak Kyle'ın bu Tesla'yı kazanabilmesi için, 420 gün boyunca bir dilim pizzayı tersten yemesi gerekiyor.

Son yılların en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan TikTok, her telden kısa videoyu içinde barındıran bir mecra. İnsanlar, bu sosyal medya platformunu kullanarak ünlü olmaya ve hatta para kazanmaya çalışıyorlar. Hal böyle olunca da ortaya zaman zaman çok ilginç içerikler çıkabiliyor. İşte bu ilginç içeriklerden bir bölümünün yaratıcısı olan Kyle isimli bir kullanıcının, Elon Musk ile garip bir anlaşma yaptığı açığa çıktı.

Edinilen bilgilere göre Elon Musk, bundan yaklaşık 100 gün önce Kyle'a ücretsiz olarak Tesla vereceğini söylüyor. Ancak bunun karşılığında Kyle'den bir talepte bulunan Musk, genç çocuğun her gün bir dilim pizza yemesini ve bunun 420 gün boyunca devam etmesi gerektiğini söylüyor. Yalnız, olay bu kadardan ibaret değil. Kyle'ın Tesla kazanabilmesi için, pizza dilimini tersten yemesi gerekiyor. Nasıl mı?

TikTok kullanıcısı, 100 gündür önce geniş kısmından başlayarak bir dilim pizza yiyor

TikTok

Sizlere, bir dilim pizzayı nasıl yersiniz diye sorsak, muhtemelen öncelikle sivri kısımdan başlayacağınızı, en sonunda da kenar kısmını yiyeceğinizi söylersiniz. TikTok kullanıcısı ise Tesla otomobil kazanmak için bunun tam tersini yapıyor. Yani önce kenarlardan başlayan genç, en sona sivri kısmı bırakıyor. Bu durum, az önce de dediğimiz gibi 100 gündür devam ediyor.

Bundan 100 gün önce yapılan, Kyle'ın yalnızca 420 gün boyunca bir dilim pizzayı tersten yemesini kapsıyordu. Ancak bu durum değişti. Son günlerde bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Elon Musk, Kyle'ın 420 gün boyunca anlaşmayı sürdürmesi ya da 420 pounda, yani 190 kilograma ulaşması durumunda Tesla'yı ücretsiz olarak vereceğini söyledi. Anlaşmadan dönmek gibi bir niyeti olmayan genç TikTok kullanıcısı, 420. günde görüşmeye hazır olduğunu açıkladı.

Elon Musk, bedava Tesla için tarih bile verdi

Elon Musk

Elon Musk tarafından yapılan açıklamalara göre Kyle, eğer 420 gün boyunca bir dilim pizzayı yerse, 20 Nisan 2022'de bir görüşme gerçekleştirilecek. Bu görüşmeye Kyle ile Elon Musk bizzat katılacak ve ikili bu sayede tanışmış olacak. Görüşmenin sonunda ise Kyle'ın Tesla'sı kendisine teslim edilecek. Şimdiye kadar anlattıklarımızdan sonra "Keşke benim de başıma gelse..." diye düşünmüş olabilirsiniz. Ancak bu anlaşma, pek de özenilecek bir şey değil.

Uzmanlara göre herhangi bir kişinin 420 gün boyunca aynı gıda ürününü tüketmesi, pek de sağlıklı bir şey değil. Çünkü bu tür bir olay, herhangi bir besin için sindirim sisteminin tembelleşmesine yol açabilirmiş. Ayrıca bu durumun bazı kanser hücrelerinin üremesini tetikleyebileceğini söyleyen bilim insanları, Kyle'ın çok büyük sağlık sorunları ile karşılaşabileceğini ve hatta ölebileceğini belirtiyorlar. Ancak bu durum, ne gencin ne de Elon Musk'ın pek de umurunda değilmiş gibi görünüyor...

Kaynak : https://www.indy100.com/viral/elon-musk-pizza-kyle-tesla-b1867927
226
65
23
16
14
Emoji İle Tepki Ver
226
65
23
16
14