11
3
3
2
1

Oldukça zenginseniz bir noktadan sonra daha çok paranız olmasını değil, daha fazla sosyal statünüz olmasını istiyor olabilirsiniz. Bazı insanlar da daha gösterişli, daha göz alıcı ürünler kullanmayı sever. 

Bu türden tercihlerde bulunabilecek takipçilerimizden biriyseniz bu yeni telefon tam size göre. 84.000 dolar, yani bugünkü kurla yaklaşık olarak 520 bin lira olan bu cihaz, kısıtlı sayıda üretiliyor ve her yerinden değerli metaller ve değerli taşlar çıkıyor.

Bundan iyisi, külçe altına gömülü telefon:

caviar iphone 11 pro max

Bu iri kıyım telefon, 24 ayar altın ve 137 adet pırlantayla işlenerek tüketicilerin beğenisine sunuldu. Depolama durumuna göre fiyatları çok küçük de olsa değişebilen telefonların altında Caviar imzası bulunuyor. 

Zenginlere yönelik ultra lüks telefon ve saat kaplamaları yapan, bir nevi gündelik yaşamda süper otomobil havası veren ürünler üreten firma, yeni telefona özel AirPods, altından SIM kart çıkarma iğnesi gibi ayrıcalıklara yer vermiş. 

Donanım anlamında baktığımızdaysa karşımıza çıkan telefon, normal iPhone 11 Pro Max’ler ile aynı özelliklere sahip. Bu bağlamda baktığımızda herhangi bir değişim söz konusu değil. Hatta kablosuz şarj özelliğini kullanmak istiyorsanız bu telefon ne yazık ki size engel olacak. Caviar Solarius Zenith Full Gold iPhone 11 Pro almak istiyorsanız şirketin internet sitesinden sipariş verebiliyorsunuz. Tabii gümrükten geçeceğine garanti veremiyoruz. Telefon ile ilgili daha fazla detayı videomuzdan öğrenebilirsiniz.

11
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
11
3
3
2
1