Minecraft Grafiklerini AAA Oyunları Kıskandıracak Seviyeye Taşıyan 4K Grafik Modu [Video]

129
10
9
5
5
Hodilton isimli bir Minecraft hayranı, oyun için tasarlanmış olan 4 ayrı modu bir araya getirerek benzersiz bir Minecraft haritası oluşturdu. Bugüne kadar gördüklerimize kıyasla adeta gerçek dünyaymış gibi görülen harita, yalnızca çok güçlü bilgisayarlarda çalışabilir durumda.

Dünyanın en çok satan oyunları listesinde başı çeken Minecraft, haberlerimize zaman zaman oluşturulan modlarla da konu oluyor. Klasikleşmiş yapımdan sıkılan bazı bağımsız geliştiriciler, oyunu daha eğlenceli kılabilmek için tasarladıkları modlarla, oyunculara bazı yenilikler sunabiliyorlar. Şimdi sizlere, "Hodilton" isimli bir oyuncunun çeşitli modları bir araya getirerek, Minecraft'ı ne hale getirdiğinden bahsedeceğiz.

Minecraft, video oyun dünyasını yakından takip eden oyuncular tarafından bilindiği üzere, bloklar üzerine kurulmuş olan bir açık dünya oyunu. İşte Hodilton'un bir araya getirdiği modlar, bu açık dünya oyununun tıpkı gerçek bir dünyaymış gibi görünebilmesine imkan tanıyor. Yüksek çözünürlük, ultra gerçekçi kaplamalar ve yepyeni efektlerle doldurulmuş bi Minecraft, bugüne kadar gördüklerinizden çok daha farklı.

Özel olarak modlanmış Minecraft'tan bir kare

Minecraft

Hodilton, yukarıda gördüğünüz ekran görüntüsünü oluşturabilmek için dört farklı Minecraft modunu bir araya getirmiş. Bu modlar; Realistic TexturesContinuum 2.1, Physics Mod ve bir de Terra. İşte bu dört modun birleşimi, ortaya bugüne kadar görmediğimiz kalitede bir Minecraft çıkarmış durumda. Elbette bu modları çalıştırmak, her babayiğit PC'nin harcı değil

Hodilton tarafından oluşturulan videoda, Minecraft'ın bu özel sürümünün nasıl bir bilgisayarda çalıştırıldığı açıkça belirtiliyor. Buna göre eğer yukarıdaki görüntünün bire bir aynısını elde etmek isterseniz, Intel Core i9-10850K işlemci, 32 GB RAM ve NVIDIA GeForce RTX 3090 ekran kartı olan bir bilgisayara ihtiyacınız olacak. Eğer bu koşulları karşılayan bir bilgisayarınız varsa, Realistic Textures isimli moda burada, Continuum 2.1 isimli moda burada, Terra isimli moda burada ve Physics Mod'a da buradaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Minecraft'ın ultra gerçekçi hali, böyle görünüyor

Kaynak : https://www.kotaku.com.au/2021/07/how-is-this-even-minecraft-anymore/
129
10
9
5
5
Emoji İle Tepki Ver
129
10
9
5
5