13
8
5
3
3

Son haftalarda ülkemizde faaliyet gösteren dijital yayın platformlarına rakip olacak Exxen fazlasıyla konuşulmuştu. Acun Ilıcalı tarafından kurulacak olan platform hakkında şu anda bilinen detaylar oldukça az. Fakat bugünkü videomuzda bugüne kadar Exxen hakkında yapılan açıklamaları, iddiaları ve paylaşılan bilgileri sizlere aktardık.

Exxen, dünyadaki çoğu dijital yayın platformu gibi aylık bir ücret ödeyerek platformdaki tüm içeriklere ulaşabileceğiniz bir yer olacak. Yapılan açıklamaya göre platform, yeni yıla girişimizle birlikte ilk günden itibaren, yani 1 Ocak'tan itibaren yayın hayatına başlayacak ve ilk abonelerini kazanacak.

Abonelik paketleri nasıl olacak?

Exxen

Tabii bir dijital platformu en ön plana çıkaran faktörlerden birisi de platformun aylık ne kadar ücret ödeyerek kullanılabileceğidir. Exxen'in aylık abonelik fiyatının ne kadar olduğu henüz açıklanmamış olsa da Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre bir reklamlı bir de reklamsız abonelik paketine ev sahipliği yapacak.

Ücret konusuna da aynı açıklamada Acun Ilıcalı tarafından değinilmişti. Bu açıklamada Exxen'in tam fiyatı belirtmemiş olsa da kendisi, pek çok insanın ulaşabileceği makul seviyede bir fiyattan bahsetmişti. Yine ortaya atılan iddialara göreyse Exxen, aylık 7,99 TL ücrete sahip ve aylık ücreti 5,99 TL'ye denk gelen bir yıllık abonelik paketine sahip olacak.

Aleyna Tilki

Ayrıca daha önce edindiğimiz bilgilere göre Exxen, Türkiye'nin tanıdığı pek çok ünlü ismi de şimdiden bünyesine katmış durumda. Bu isimler arasında Sagopa Kajmer, Ceza, Aleyna Tilki, Haluk Bilginer ve Nurgül Yeşilçay gibi isimler de bulunuyor. İnternet dünyasının tanıdık isimleri de yavaş yavaş Exxen'deki yerini almaya başladı.

Açıklanan isimlerden pek çok farklı türde içeriğe ev sahipliği yapmasını beklediğimiz Exxen'de yer alacak içerikleri platformda olacağı açıklanan tüm isimleri öğrenmek ve daha fazla bilgiye ulaşmak için için yukarıdaki videomuzu seyredebilirsiniz.

13
8
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
13
8
5
3
3