40
15
4
3
1

Bildiğiniz üzere bazı içeriklerimizde sizlerden gelen e-postaları dikkate alarak farklı noktalara değiniyoruz. Bu e-postalarda sık sık çakma telefonlar, abartılı iddialar gibi konular gündeme geliyor, biz de sizler için durumu inceliyoruz.

Bu sefer gelen bir e-postaysa biraz can sıkıcı oldu. Bizim adımızı kullanarak insanlardan video istendiğine dair ses kaydı da gönderen takipçimizle iletişime geçtik. Belirtmemiz gerekir ki biz sizlerden böyle şeyler kesinlikle istemeyiz.

Kendini Webtekno olarak tanıtanlara inanmayın:

webtekno çağdaş

Kanalımızın adını kullanarak insanları asla yolda çevirmiyoruz, insanlardan garip garip isteklerde bulunmuyoruz. Zaten böyle bir şey yasal değil, kaldı ki hiçbir videomuzda da tanımadığımız, bizden olmayan kimsenin olmadığını görmüşsünüzdür.

Gerek Webtekno, gerekse İzmo Bilişim, kimseden bu türden isteklerde bulunmaz. Böyle bir durumla sizin de karşılaşmanız durumunda itibar etmeyin zira şimdiye kadar takipçilerimizle olan etkileşimlerimiz hep önceden duyurulmuştu. 

Sitemizi uzun süredir takip edenler, Masomo ofisinin açılış partisine sosyal medya hesaplarımız ve sitemiz üzerinden çağrı yapıldığını hatırlayacaktır. Webtekno olarak sizlerle iletişimimizi yasal düzenlemeler ve genel sağduyu çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Sizlerden ricamız bu videoyu daha fazla insanın görmesi için paylaşmanız ve bizim tarafımızdan tanıtılmamış / duyurulmamış etkinliklere itimat göstermemenizdir.

40
15
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
40
15
4
3
1