Apple, Kutusunu 550 TL’ye Sattığı Yeni AirPods 2'yi Satışa Sundu: İşte Fiyatı

201
45
25
17
15
Apple, hafta başında yeni iPad modellerinin ardından bugün de yeni AirPods 2'yi satışa sundu. Tasarım açısından radikal bir değişiklik sunmayan Apple, teknik açıdan kablosuz kulaklıklarına bazı özellikler dahil etti. Yeni AirPods 2, önceki sürüme kıyasla iki kat daha uzun konuşma süresi vadediyor.

Apple, mart ayında bazı sevilen kategorilerindeki ürünlerinin yeni versiyonlarıyla karşımıza çıktı. iPhone XS, XS Max ve XR satışları konusunda hedeflerinin altında kalan firma, tabletlerinin yeni versiyonlarını satışa sunmuştu.

Yakında Türkiye ve satışlarının düştüğü diğer birkaç pazarda fiyatlarını düşürmesini beklediğimiz Apple’ın en popüler ürünlerinden birisi de AirPods kulaklıklarıydı. Yeni çipi ve özellikleriyle karşımıza çıkan AirPods 2, fiyatlarıyla dikkat çekiyor.


 
Standart AirPods 2, kulaklık ve kablolu şarj/taşıma kutusuyla birlikte 1099 TL’ye satışa sunuluyor. Eğer kutunun kablosuz olarak şarj edilmesini istiyorsanız, harici olarak 549 TL ödeme yapıp harici olarak kutu satın alabiliyorsunuz.

Yeni nesil H1 çipiyle gelen AirPods kulaklıkları, önceki sürüme kıyasla yaklaşık iki kat daha uzun konuşma süresi vadediyor. Aynı zamanda diğer Apple cihazına daha hızlı bağlanabiliyor. Ayrıca yeni AirPods’lar “Hey Siri” komutuyla asistana anında ulaşma avantajı sunuyor. Sesli komutlarda şarkı değiştirebiliyor, bir başka Apple cihazına bağlanabiliyor, mesaj gönderip arama gerçekleştirebiliyorsunuz.

Yeni AirPods kulaklıklar, Apple’ın internet sitesinde satışa sunuldu. Önümüzdeki haftadan itibaren de fiziksel Apple mağazalarından ulaşılabilir olacaklar.

201
45
25
17
15
Emoji İle Tepki Ver
201
45
25
17
15