Hem Bluetooth Kulaklık Hem Akıllı Saat: Huawei Talkband B5 Duyuruldu

50
2
1
1
1
Teknoloji dünyasının her alanına getirdiği yeniliklerle adından söz ettiren Huawei, bu kez de akıllı saat ile bluetooth kulaklığı bir araya getirmeyi başardı.

Huawei, yeni akıllı telefonu Huawei Nova 3 ile birlikte yeni nesil akıllı saati TalkBand B5'i duyurdu. Aslında TalkBand B5'i sadece akıllı telefon olarak tanımlamak haksızlık olur; nitekim hem akıllı saat hem bluetooth kulaklık hem de akıllı bileklik karışımı bir cihazla karşı karşıyayız.

İlk bakışta sıradan bir akıllı saati andıran TalkBand B5'in asıl olayı, ana ekranının küçük bir parmak hareketiyle çıkarılabilmesi. Bu sayede akıllı telefonunuz bir anda bluetooth kulaklığa dönüşüyor. Yüksek ses kalitesi, çift mikrofonu ile gürültüyü neredeyse sıfıra indiren oldukça sağlam bir kulaklık tasarlanmış. Akıllı telefonların çoğunda bulunan arama yapma ve yanıtlama özelliğinin işlevsel olmadığı malumunuz. Huawei bu soruna harika bir çözüm üretmiş.

TalkBand B5, 1.8 santimlik dört ayrı kayış seçeneği ile piyasaya çıkacak: Deri, silikon ve metal. Duş alırken veya denize girerken saatini çıkarmaktan hoşlanmayanlar için cihazın IP67 sertifikası olduğunu hatırlatalım. Henüz fiyatı açıklanmayan TalkBand B5'in 20 Temmuz'da piyasada olacağı belirtildi.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2018/07/huawei-announces-talkband-b5-hybrid-wearable-in-two-variants.html
50
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
50
2
1
1
1