Android 10 Güncellemesi Alması Beklenen Samsung Telefonlar (Güncellendi)

157
64
21
21
21
Bu hafta başında internete düşen bir belgeyle Samsung’un Android 10 güncellemesi alacak telefon ve tabletlerinin listesi ortaya çıktı. Samsung, uygun bütçeye hitap eden serileri de dahil olmak üzere birçok telefonuna Android 10 güncellemesi sunacak.

Hafta başında ortaya çıkan bir belge, Samsung’un amiral gemileri olan Galaxy S10 serisi ve Note10 serisi de dahil olmak üzere birçok telefonuna Android 10 güncellemesi sunacağını ortaya çıkardı. Listenin ortaya çıkmasının ardından birçok kişi, telefonlarının Android 10 güncellemesi alıp almayacağını kontrol etmek üzere listeyi inceledi ancak listenin resmi olmadığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün kaleme aldığımız haberimizde listenin kaynağının güvenilir olmadığını fark ettiğimiz için listeyi bir çeşit 'söylenti olarak' aktarmış ve haber içerisinde "Samsung’un, amiral gemileri olan Galaxy S10 ve Note 10’a Android 10 güncellemesi sunması şaşırtıcı değil. Ancak söylenti doğruysa, Samsung amiral gemilerine beklenenden çok daha erken bir aşamada Android 10’u sunacak" şeklinde ibarelere yer vermiştik.

samsung android 10 güncellemesi

Normalde Facebook üzerinde kendini sayısız defa 'resmi olmayan' bir Samsung sayfası tarafından paylaşılan liste Android Pure tarafından üzerine filigran koyularak tekrardan paylaşılınca listenin resmi olduğuna dair bilgiler ortaya çıktı. Yine de listenin aşağı yukarı doğru olduğu düşünülüyor.

Samsung’un Android 10 güncellemesi sunacağı telefon ve tabletlerin (tahmini ve resmi olmayan) listesi şu şekilde:

android 10 güncellemesi alacak samsung cihazlar

Liste incelendiği zaman Samsung'un birçok telefonuna Android 10 desteği sunacağı görülebiliyor ancak haberimizde birçok kez dile getirdiğimiz gibi gördüğünüz liste resmi bir açıklama değil. Samsung'un güncelleme alacak telefon listesinde gördüğünüz telefonlardan herhangi biri güncellemeyi almayabilir. Bunun yanı sıra listede olmayan ve merakla beklenen Galaxy S8 ve Galaxy Note8 gibi cihazlar da Android 10 güncellemesini alabilir.

Şu an için resmi açıklama gelmeden söyleyeceğimiz her cümlenin bir tahmin olduğunu belirtmekte yarar var. Android Pure'un liste üzerinde oynamalar yaptıktan sonra listeyi paylaşması, birçok kişinin listeyi resmi sanmasına ya da listenin bir çeşit 'sızıntı' olduğuna inanmasına yol açsa da listenin resmi olmadığını söyleyebiliriz. Samsung resmi bir açıklama yapınca sizlere bildireceğimizden emin olabilirsiniz. O zamana kadar bizi takipte kalın.

Kaynak : https://bgr.com/2019/09/19/android-10-update-samsung-leak-includes-galaxy-s10-note10-a-j-m/
157
64
21
21
21
Emoji İle Tepki Ver
157
64
21
21
21