Apple'ın Konum Takip Aksesuarı AirTags'in Görselleri Ortaya Çıktı

18
9
4
1
0
Apple'ın yarın düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı düşünülen ürünlerden bir tanesi olan AirTags'in görselleri ortaya çıktı. Bu konum takip cihaz, oldukça küçük ve sadece bir tasarıma sahip olacak.

Apple, yarın gerçekleştireceği Time Flies etkinliğinde iPhone 12 telefonlarının tanıtımını gerçekleştirmeyecek. Ancak kullanıcılara tanıtılacak olan ürünler arasında Apple'ın yeni ürünü AirTags bulunacak.

Apple haberleri konusunda oldukça güvenilir bir kaynak olan Jon Prosser, Apple tarafından yarın tanıtılması beklenen AirTags'in 3 boyutlu görüntülerini ve özelliklerini açıkladı. Peki, Apple AirTags ile ilgili neler biliyoruz gelin hep birlikte bakalım.

Apple AirTags'in teknik özellikleri

apple airtags, apple konum takip cihazı, apple konum takip aksesuarı

Jon Prosser, kendisine de kaynakları tarafından gönderilmiş olan video ile birlikte Time Flies etkinliğinde tanıtılacak olan AirTags'in 3 boyutlu görsellerini paylaştı. Prosser'a göre bu konum takip aksesuarının boyutu, bir şişe kapağından biraz daha büyük olacak. Bu yuvarlak cihazın arka tarafında bulunan metal plakanın üstünde bir Apple logosu bulunacak.

Prosser'ın söylediğine göre AirTags, konum takibi için şirketin ultra geniş bant teknolojisini kullanacak. Bu cihazın içerisinde bulunan U1 yongası, kapalı alanlarda dahi doğru konum takibi yapılabilmesini sağlayacak. Şirket, U1 yongasını iPhone 11 serisinde de kullanıyor ve Prosser'a göre kullanılan cihazları da genişletmeye devam edecek.

apple airtags, apple konum takip cihazı, apple konum takip aksesuarı

Görsellerden de görüldüğü üzere AirTags oldukça yalın bir tasarıma sahip ve üstünde çok fazla dikkat çekici işaret bulunmuyor. Tabii bunun bir takip aksesuarı olduğunu düşünecek olursak bu tasarım tercihinin oldukça normal olduğunu söyleyebiliriz. Yapılması gereken tek şey takip edilmek istenen şeye yapıştırmak. Ayrıca görsellerden görüldüğü kadarıyla AirTags için bir yuva ya da delik bulunmuyor dolayısıyla bunun için fazladan bir aksesuara ihtiyaç duyulabilir.

Kaynak : https://wccftech.com/heres-your-first-look-at-apples-airtags-will-feature-ultra-wideband-chip-for-location-tracking/
18
9
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
9
4
1
0