Apple Card Desteği Sunan İlk iOS Sürümü iOS 12.4 Yayınlandı

39
4
3
3
2
Apple'ın geçtiğimiz günlerde sunumunu yaptığı Apple Card, yeni çıkan iOS 12.4 sürümüyle Apple cihazlarda desteklenir hâle getirildi.

iOS 13, birçok yenilik getirecek olmasına rağmen henüz hazır değil. Apple da bu sürede IOS 12.4'ü kullanıcılarına sundu. Çok fazla köklü değişiklik yok ancak iOS 12.4, Apple Card'ı teorik olarak destekleyen ilk sürüm olma özelliğine sahip.

Apple, Apple Card'ı birkaç haftadır test ediyor. Bloomberg’e göre Apple’ın çalışanları, iOS 12.4’ün beta sürümleriyle ve davetiyeyle Apple Card’a kaydoldular. Ayrıca Apple, müşterilerine teşvik olması amacıyla alışverişlerde küçük miktarda da olsa para iadesi yapacak. Buna göre Apple Card ile ödemelerde %1, Apple Pay kullanarak ödemelerde %2 ve eğer bir Apple marka ürün satın alıyorsanız %3 oranında iade alacaksınız.

apple card

Apple Card, ilk olarak Mart ayında duyurulmuştu ve kartın bu yaz kullanıma sunulacağı belirtilmişti. iOS 12.4'te Apple Card desteği geldiğine göre kartın satışa çıkmasına az bir süre kaldığı çıkarımını yapabiliriz. iOS 12.4 ile gelen diğer değişiklikler arasında iki iPhone'un kablosuz veri aktarımını sağlayacak bir araç da bulunuyor.

Ayrıca bu güncelleme, Apple Watch'taki Walkie Talkie'yi de yeniden etkinleştiriyor. Şirket, bir güvenlik açığı nedeniyle bu özelliği geçici olarak devre dışı bırakmak zorunda kalmıştı. Bir not olarak ekleyelim, güncellemeden önce iPhone'unuzu iCloud'a veya iTunes'a yedeklemeyi unutmayın.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/07/22/apple-releases-ios-12-4-with-software-support-for-apple-card/
39
4
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
39
4
3
3
2