Apple, iOS 13 Duvar Kağıdı Paketini Yayınladı

67
34
11
7
6
Apple, Eylül ayında yayınlanması beklenen iOS 13'ün resmi duvar kağıtlarını tam çözünürlüklü olarak yayınladı.

Apple, geçtiğimiz hafta yeni işletim sisteminin duyurusunu resmi olarak WWDC 2019 etkinliklerinde yaptı. Apple kullanıcılarının pek çok yenilikle tanışacağı iOS 13, önümüzdeki aylarda kullanıcıların hizmetine sunulacak olsa da şu an için geliştirici hesabı olan Apple kullanıcıları, iPhone'larına iOS 13'ün beta sürümünü yükleyip, bu işletim sisteminin özelliklerini ilk kez deneyimleyen kişiler arasına girebiliyorlar. iOS 13 Beta'nın kullanılmaya başlamasıyla birlikte geliştirici hesabına sahip olan kullanıcılar, iOS 13 ile birlikte Apple kullanıcılarını bekleyen yeni duvar kağıdı seçeneklerini paylaştılar. Bizde o duvar kağıtlarını sizler için derledik.

iOS 13'ün duyurulmasıyla birlikte Apple kullanıcıları en çok, 'Karanlık Mod' özelliği hakkında konuşmuşlardı. Apple, duvar kağıtlarını da Karanlık Mod'a uyumlu olarak oluşturmuş durumda. Eğer yukarıda bulunan duvar kağıdını orijinal çözünürlüğünde indirmek isterseniz buradan, karanlık mod için oluşturulmuş olan versiyonunu yüksek çözünürklü olarak indirmek isterseniz de buradan ulaşabilirsiniz. 

Apple'ın iOS 13 ile birlikte getireceği bir diğer duvar kağıdı da bu. Mavi tonlarını sevenlerin tercih edebileceği bu duvar kağıdını orijinal çözünürlüklü ve normal sürüm için indirmek isterseniz buraya, Karanlık Mod için oluşturulmuş olan sürümünü indirmek isterseniz de buraya tıklamanız gerekiyor.

Daha sıcak tonları seven takipçilerimizin tercih edebileceği bir diğer duvar kağıdı modeli de turuncu, kırmızı ve mor renklerin ön plana çıktığı bu duvar kağıdı. Eğer bu duvar kağıdını kullanmak isterseniz normal versiyonu buradan, Karanlık Mod versiyonunu da buradan indirebilirsiniz.

Daha koyu renkleri seven takipçilerimizse tercihlerini bu duvar kağıdından yana yapabilirler. Bu duvar kağıdının da normal sürümü yüksek çözünürlükte buradan, Karanlık Mod versiyonunu da buradan indirebilirler.

3208 X 3208 piksel çözünürlüğüne sahip olan bu duvar kağıtlarını, Apple cihazlarınızda, bilgisayarlarınızda ve hatta Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlarınızda kullanabilirsiniz.

  • Not: Görsellerin her biri ortalama olarak 2.5 megabyte boyutundadır.
Kaynak : https://www.igeeksblog.com/download-ios-13-stock-wallpapers/
67
34
11
7
6
Emoji İle Tepki Ver
67
34
11
7
6