Apple'ın Yarın Yeni iPod Touch'ı Tanıtması Bekleniyor

20
10
2
1
0
Dün yeni iPad Air ve iPad Mini'yi, bugün de yeni iMac'leri duyuran Apple, iddialara göre yarın da yeni iPod'ları tanıtacak.

Geçtiğimiz günlerde MacRumors, Apple'ın bu hafta içinde sırasıyla pazartesi, salı ve çarşamba günlerinde yapacağı duyurularla yeni iPad, iMac ve iPod modellerinin tanıtılacağını iddia etmişti. Şu ana kadar gelen iPad Air, iPad Mini ve iMac duyurularıyla doğruluğu kanıtlanan iddiaya göre yarın yeni bir duyuru daha yapılacak. Doğal olarak, Apple'ın yarın yeni bir iPod Touch tanıtması bekleniyor.

Ortaya atılan iddia doğru çıkarsa Apple, bu duyurularla birlikte artık 25 Mart'ta Steve Jobs Tiyatrosu'ndaki etkinliğinde beklenen haber ve video hizmetlerine odaklanabilir. Geçtiğimiz ay analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın 2019'da yeni işlemciye sahip bir iPod Touch tanıtacağını beklediğini söylemişti. Kuo'nun beklentisinin yanı sıra yeni iPod Touch'ın geldiğine dair bazı kanıtlar bulunuyor.

iPod Touch, gerçekten güncellemeyi hak eden bir cihaz. Mevcut model; Temmuz 2015'te 4 inçlik bir Retina ekran, A8 yonga seti, 8 MP arka kamera ve ana ekran tuşu ile birlikte piyasaya sürülmüştü. iPod Touch'ın en az birkaç yıl daha iOS güncellemeleri almasını sağlamak için A10 Fusion veya A11 Bionic işlemcilerden birinin kullanılması bekleniyor.

Bunlara ek olarak yeni iPod Touch'ın farklı bir özelliğe sahip olup olmayacağı belli değil. Zira, cihazların çoğu çocuklar tarafından kullanılan ve bazı geliştiricilerin uygun fiyatlı bir test cihazı olarak kullandığı ürünler haline geldi.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/03/19/new-ipod-touch-as-early-as-tomorrow/
20
10
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
10
2
1
0