Apple, iPhone 11 Pro Ailesindeki Kameraları Tanıtan Bir Reklam Yayınladı

15
7
4
3
2
iPhone 11 ailesi ile beraber gelen yeniliklerle, son günlerde oldukça konuşulan Apple, şimdi de iPhone 11 Pro'nun kamerasının tanıtıldığı bir reklam paylaştı. 3 farklı kameranın da ayrı ayrı kullanıldığı bu reklam, izleyenlerin de beğenisini toplamış durumda.

Geçtiğimiz günlerde yapılan lansmanla kullanıcıların dikkatini oldukça çeken Apple, görücüye sunduğu üç farklı model iPhone ile kendi tasarımında da büyük değişikliğe gitmişti. Birçok yenilikle gelen iPhone 11 ailesinde, bir önceki modellere göre batarya gücünün arttırılması ile oldukça beğeni toplanmıştı. iPhone 11’lerin tamamında A13 Bionic Çip kullanılması da yapılan önemli güçlendirmeler arasında yer alıyor.

kamera

iPhone 11 ailesinin kamera özellikleri

Tanıtıldığı günden bu yana gündemden düşmeyen iPhone 11 ailesi hakkında en çok konuşulan detaylardan biri ise, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’ın 3 farklı arka kameraya sahip olması olmuştu.

iPhone 11, arkasında 12 MP çift kamera gelirken, ön yüzünde de 12 MP’lik bir kamera bulunduruyor.

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinde ise üç adet 12 MP’lik arka kamera bulunuyor. Bunlardan biri geniş açı, biri telefoto diğeri ise ultra geniş açı özelliği sağlıyor.

3 kamera

Gece modu en karanlık ortamlarda bile oldukça etkili

Apple bütün bu kamera yeniliklerinin yanında, adeta Google'ın Pixel'iyle yarışacak bir gece modu özelliği getirerek en karanlık ortamlarda bile oldukça etkileyici fotoğraflar çekmeyi sağlıyor. Yapılan açıklamalarla gece modu özelliğini tanıtılırken, telefonun fotoğraf üzerinde oldukça fazla işlem yaptığı söylenirken, "Daha önce hiç olmadığı kadar karanlık ortamlarda fotoğraf çek!" sloganıyla Apple'ın oldukça iddialı olduğu belirtiliyor.

iphone

Reklam videosu yayınlandı

Getirdiği bu yeniliklerle büyük ses getiren Apple, iPhone 11 Pro ile gelen üçlü kamera sisteminin faydalarıyla alakalı 38 saniyelik bir reklam videosu yayınladı. Reklam, bilim kurgu filmlerini andıran bir rüzgar tünelinde, bir köpeğin modelliği kullanılarak çekiliyor. Üç farklı kameranın da fotoğraf çekiminde nasıl bir etki oluşturduğunu gösteren reklam, özellikle gece modu çekimi ile izleyenleri oldukça etkilemiş gibi görünüyor. İşte dikkatleri üzerine çeken o reklam:

 

 

Kaynak : https://petapixel.com/2019/09/14/heres-an-apple-ad-for-iphone-11-pros-triple-camera-system/
15
7
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
15
7
4
3
2