Şimşek McQueen ve Mater Geri Dönüyor: Arabalar Yollarda’nın İlk Türkçe Fragmanı Yayınlandı

59
13
4
3
2
Şimşek McQueen ve Mater Geri Dönüyor: Arabalar Yollarda’nın İlk Türkçe Fragmanı Yayınlandı
Arabalar serisinin sevilen karakterleri olan Şimşek McQueen ve Mater'ın maceralarının anlatılacağı Arabalar Yollarda animasyon dizisinden ilk Türkçe fragman yayınlandı.

Arabalar üçlemesinin ardından yeni bir filmin gelmeyeceği bilgisi ile pek çok animasyon sever, birlikte büyüyüp yaşlandıkları Şimşek McQueen ve en yakın arkadaşı Mater’ı daha fazla görmek istediğini belirtmişti. Disney ise bu çağrıya sessiz kalmayarak Arabalar Yollarda isimli kısa animasyon serisini duyurmuştu.

Bugün ise nihayet Arabalar Yollarda’nın ilk Türkçe fragmanı yayınlandı. Fragmanda dikkat çeken bir detay ise Şimşek McQueen’i Yekta Kopan’ın seslendirmemesiydi.

Henüz Disney+ üyesi değilseniz, listemizde yer alan tüm filmleri ve daha fazlasını izlemek için buraya tıklayarak Disney+'a üye olabilirsiniz.

İşte Arabalar Yollarda’nın ilk Türkçe fragmanı

Fragmandan da anladığımız üzere animasyon serisi, Mater’ın kız kardeşinin düğünü için yola çıkması ve Şimşek McQueen’in ona eşlik etmesi ile başlıyor. 9 bölüm sürecek bu kısa ama eğlenceli macerada ikilimiz sürekli olarak başlarını belaya sokacak.

Fragmanda Şimşek McQueen’i Yekta Kopan’ın seslendirmemiş olması dikkat çekmişti. Kopan, daha sonra yaptığı bir açıklamada fragmanda bir nedenden ötürü kendisinin olmadığını ancak dizinin tamamında Şimşek McQueen’i seslendireceğini açıklamıştı. Mater’ı seslendiren Osman Gidişoğlu’nun da vefatı üzerine Mater’ı başka bir sanatçı seslendiriyor.

Arabalar Yolllarda, 8 Eylül tarihinde sadece Disney+ platformunda yayınlanacak.

59
13
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
59
13
4
3
2