League of Legends'tan İlham Alan Netflix Dizisi Arcane'in 2. Sezonundan İlk Fragman Geldi [Video]

11
5
3
2
0
League of Legends'tan İlham Alan Netflix Dizisi Arcane'in 2. Sezonundan İlk Fragman Geldi [Video]
Netflix, League of Legends temalı dizisi Arcane'in ikinci sezonuna ilk bakışı atmamızı sağlayan kısa bir tanıtım fragmanı paylaştı.

Netflix, bundan birkaç yıl önce popüler MOBA oyunu League of Legends (LoL) temalı Arcane isimli bir dizi çıkarmıştı. Yapım, yalnızca oyunun hayranları değil, genel olarak herkesten olumlu yorumlar alarak çok başarılı olmuştu. 2021 yılında yapılan bir açıklamayla da dizinin ikinci sezonuna yeşil ışık yakılmıştı.

Şimdiyse yeni sezonu bekleyenleri çok mutlu edecek bir gelişme yaşandı. Netflix, Arcane'in ilk tanıtım fragmanını bizlerle buluşturdu.

Arcane 2. sezon tanıtım fragmanı

Netflix'in "Oyuna yeni çarlar ekleniyor" ifadeleriyle paylaştığı 1 dakikalık teaser, dizinin ikinci sezonuna ilk bakışı atmamızı sağlıyor. Çok fazla detayın bulunmadığı fragmanda Singed karakterini görebiliyoruz. Ayrıca dev bir canavar da sonda karşımıza çıkıyor. Bunun teorileri doğrulayarak League of Legends sevenlerin tanıyacağı Warwick olacağı söyleniyor.

Warwick'in ikinci sezonun önemli bir parçası olabileceğini tahmin etmek mümkün. Ancak yeni sezonda tam olarak ne işleneceği konusunda detaylı bir bilgi yok. Netflix'ten de bir açıklama bulunmuyor.

Arcane 2 sezon kadrosu

İkinci sezon kadrosu hakkında da çok bilgi yok. Ancak Netflix, Hailee Steinfield (Vi), Ella Purnell (Jinx) ve Katie Leung'un (Caitlyn Kiramman) seslerini tekrar göreceğimizi söylüyor. Kadronun kalanının ise ilerleyen zamanlarda açıklanacağı belirtiliyor.

Arcane 2. sezon çıkış tarihi

Netflix'in açıklamalarına göre Arcane'in ikinci sezonu, Kasım 2024'te gelecek. 

11
5
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
11
5
3
2
0