Atatürk’ü Sanki Yanınızdaymış Gibi Hissettirecek, Artırılmış Gerçeklik Teknolojili Kartlar

119
13
10
3
1
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı, ülkemizde yaşayan gençlerin bilmesi gereken en etkili biyografiler arasındadır. Artge Kids tarafından geliştirilen Atatürk 4D uygulaması ve kartlar ise Atatürk’ün hayatını teknoloji yardımıyla etkili şekilde aktarıyor.

Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümü vesilesiyle andığımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, hayatıyla bize rehber olmaya devam ediyor. Özellikle çocukluk dönemlerimizde ilk kez adını duyup onun kim olduğunu öğrendiğimizde, hayatımız kalıcı olarak değişiyor. 

Normal şartlarda onların akıllı telefon bağımlılığı yaşamamaları için elimizden geleni yaparız. Nitekim teknolojiden alıkoymak yerine doğru şeylere kanalize etmek, bazen en iyi çözümler arasında yer alıyor. 

Arttırılmış gerçeklik teknolojisinden yararlanarak çocuklara yönelik interaktif kitaplar ve kartlar üreten Artge Kids Yayınevi, Atatürk 4D isimli kartlarını kartlarıyla bambaşka bir anlatım sunuyor. 20 karttan oluşan seri Atatürk’ün hayatının yanı sıra, cumhuriyetimizin ilk yıllarına ilişkin detaylı bilgileri de sırayla aktarıyor.


Çanakkale Zaferi'nin sesli olarak anlatıldığı karttan bir kare.

İnternette arayarak çeşitli kitap satış sitelerinde bulacağını Atatürk 4D’nin kutusundan, bir de büyük bir AR (arttırılmış gerçeklik) barkodu çıkıyor. Bu barkodda ise Atatürk’ün gerçek boyutlarda bir heykelini görmek mümkün oluyor. 

Atatürk 4D, Artge Kids’in başarılı ürünlerinden birisi. Eğer çocukların interaktif tarih dersi almasını istiyorsanız, siz de ürünü internette edinerek deneyimleyebilirsiniz.

119
13
10
3
1
Emoji İle Tepki Ver
119
13
10
3
1