Avengers: Endgame Oyuncusu, Yasak Olmasına Rağmen Setten Görüntüler Paylaştı (Spoiler)

58
7
5
2
1
Star Lord karakteriyle bildiğimiz Chris Pratt, Avengers: Endgame setinden bir video paylaştı. Yasak olmasına rağmen videoyu paylaşan Chris Pratt, durumu hiç önemsemedi.

Avengers: Endgame filmi vizyona girdiğinden beri her yerde spoilerlar paylaşılıyor. Olaylar o kadar büyümüş durumda ki, filmden çıkan bir izleyici bu yüzden dayak bile yedi.

Bu kez spoilerı filmin oyuncularından Chris Pratt verdi. Filmin çekimleri sırasında gerçekleşen bir savaş sahnesinin çekimleri beklenirken, Pratt telefonuyla o anları kameraya kaydetti. Bugün Instagram hesabından paylaşılan video çok kısa bir süre içerisinde milyonlarca kez izlendi. Takipçilerin bir kısmı Pratt'e tepki gösterirken bir kısmı da "Sen işte bu yüzden Star Lord'sun." diyerek olayı espriye vurdular. Pratt gönderisinin açıklamasında kamera kullanmanın ve setten görüntü paylaşmanın yasak olduğunu bildiğini ancak o atmosferin çok iyi olduğunu ve hiçbir kuralın o anı ölümsüzleştirmek kadar önemli olmadığını belirtti. 

İşte Star Lord'un paylaşmış olduğu o gönderi:

()

Filmin çekimleri sır gibi saklanmıştı ancak bu video nasıl çekildi ve set görevlileri bu durumun nasıl farkına varmadılar henüz bilinmiyor. Resmi bir açıklama gelir mi gelmez mi, hatta konuyla ilgili olarak Chris Pratt'e herhangi bir yaptırım olur mu, bu da ayrı bir merak konusu.

58
7
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
58
7
5
2
1