Avengers: Endgame’in Sonunu Söyleyen Bir Kişi, Tekme Tokat Dövüldü

211
25
9
3
3
Sinema salonunda bağıra bağıra Avengers: Endgame spoilerı veren bir adam, filmi henüz izlemeyen kişiler tarafından linç edildi.

Avengers: Endgame, Marvel’ın 22 filmlik evreninin finali. Pek çok Marvel hayranı, Avengers: Endgame’i bir yıldır büyük bir heyecanla bekliyordu ve tahmin edebileceğiniz gibi hiç kimse böylesine heyecanla beklediği bir film hakkında spoiler ile karşı karşıya kalmak istemez.

Asia One adlı medya ajansına göre Hong Kong’da bir sinemada Avengers: Endgame hakkında spoiler vermekten çekinmeyen bir genç, Marvel hayranları tarafından saldırıya uğradı. Çevredeki kişilerin kurtardığı genç ufak çaplı yaralanmalar yaşadı.

Aktarılan bilgiye göre filmi izledikten sonra sinema salonundan çıkan genç, fuaye alanında yüksek sesle filmin sonunu haykırmaya başladı. Bunun üzerine yeni seansa girmek için bekleyenler, spoiler veren gence tekme tokat saldırdı.

Bu noktada olayın iki ayrı boyutunun olduğunu söyleyebiliriz. Hiçbir insanın bir film nedeniyle saldırıya uğramasını tasvip etmiyoruz. Bununla birlikte bir insanın başka bir insanın keyfini kaçırmaktan keyif almasına da anlam veremiyoruz.

Kaynak : https://kotaku.com/after-saying-avengers-end-game-spoilers-man-reportedl-1834374272
211
25
9
3
3
Emoji İle Tepki Ver
211
25
9
3
3