Bir Örümcek Adam Hayranı, Tobey Maguire'ı 'Genç Örümcek Adam' Yaptı

75
17
10
4
3
Bir Örümcek Adam hayranı, ilk Örümcek Adam olan Tobey Maguire'ı yeni nesil teknolojileri kullanarak gerçek bir liseliye çevirdiği görselleri paylaştı.

Deep fake ve çeşitli videolarda farklı yüzlerin kullanıldığı teknolojiler artık oldukça sıradan hale geldi, bu türden özellikleri sosyal medya uygulamalarında bile bir filtre olarak görebiliyoruz. Hayran yapımı genç Tobey Maguire Örümcek Adam görselleri ise adeta paralel evrene bir bakış gibi hissettiriyor.

Bu projeyi yetenekli olduğu belli olan bir hayran gerçekleştirdi. Her ne kadar ilk Örümcek Adam üçlemesindeki rolüyle Tobey Maguire pek çok kişinin favori Örümcek-Adam'ı olsa da yapımdaki karakterlerin hiç de lise öğrencisi gibi gözükmedikleri konusunda herkes hemfikir olmuştu.

Reddit'te ortaya çıktı

genç tobey

Reddit kullanıcısı olan CesarHuchim, Tobey Maguire'ın lise öğrencisi Peter Parker için fazla yaşlı gözüktüğüne inananlar arasında yer alıyor. Yetenekli kullanıcı, kendi becerisiyle filmlerden kareleri düzenleyerek çok daha genç gözüken bir Tobey Maguire portresi ortaya koydu.

Aslında Maguire filmleri çektiğinde Peter Parker karakteri ile arasında çok da büyük bir yaş farkı söz konusu değildi. Yine de ne Parker, ne de seride gördüğümüz diğer karakterler liseli gibi durmuyordu. Hatta arka plandaki figüranlar bile lise çağının oldukça ilerisinde gözüküyordu.

Reddit kullanıcılarından gelen yorumlar ise bir parça karışık oldu. Bazı kullanıcılar yapılan düzenlemelerden çok memnun olmadığını belirtti. Bazı kullanıcılar ise çalışmaları oldukça beğendiklerini ifade etti. Yine de görsellerin oldukça gerçekçi gözüktüğünü söylemek gerekiyor. Genç Tobey Maguire hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Kaynak : https://gamerant.com/spider-man-tobey-maguire-teenager/
75
17
10
4
3
Emoji İle Tepki Ver
75
17
10
4
3