13
7
4
2
1

Bugün, son yıllarda yapılan yatırımlarla bir dünya markası olmaya doğru ilerleyen Masomo’nun yeni ofisini gezdik. Bizim de içinde olduğumuz İzmo çatısı altında ortaya çıkan ve sonrasında Miniclip ortaklığıyla iyiden iyiye büyüyen Masomo, İzmir’de kurduğu muhteşem ofisinde kapılarını bizler için açtı.

Webtekno’nun da sahibi, sevgili patronumuz İbrahim Akman ile turladığımız Masomo ofisi, görüleceği üzere dünya standartlarında bir yer haline gelmiş durumda. Çalışanların eğlenerek, sıkılmadan en iyi verimi vermesi için tasarlanan ofis, muhteşem İzmir manzarasının yanında uyku odaları, oyun odaları, iyi düşünülmüş toplantı bölümleri gibi alanlarla herkesin çalışmak isteyeceği bir yer haline almış.

Patronla ofisi turlarken Masomo’da çalışan kişilerle tanışıp, o kişilerin yaptığı işleri de öğrendiğimiz video, ileride bu sektörde çalışmak isteyen kişiler için de çok güzel bir örnek niteliği taşıyor. Eğer sizler de Kafa Topu 2’nin arkasındaki beyinlerin çalıştığı 1 milyon dolarlık Masomo ofisini merak ediyorsanız, Webtekno’ya özel soru ve cevapların yer aldığı videomuzla sizleri başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

13
7
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
7
4
2
1