DC Dizi Evreni'nden Crisis on Infinite Earths’ün Yayın Tarihi Açıklandı

28
5
2
1
0
DC’nin televizyon dizileri günden güne büyüyor ve artıyor. Bu diziler arttıkça her sene yapılan birleşme bölümleri de artış gösteriyor. Bu sene yapılacak olan Crisis on Infinite Earths hakkında düzenlenen basın turunda yeni açıklamalar yapıldı. Açıklamalarla birlikte bu bölümlerin yayın takvimi de paylaşıldı.

DC, beyaz perdede bütünlüğü tam anlamıyla sağlayamasa da uzun yıllardır televizyon dizileri yapıyor. Burada oluşturduğu oldukça güçlü bir evren var. Bu evren dâhilinde her sene tüm dizilerin birleştiği bir etkinlik düzenleniyor ve bu sene düzenlenen etkinliğin ismiyse “Crisis on Infinite Earths” olacak.

Yapılan açıklamayla birlikte bu etkinliğin yayınlanın tarihleri de belli oldu. Etkinlik toplam 5 bölüm sürecek ve evrende bulunan 5 dizi de bir bölümünü bu etkinliğe ayıracak. Crisis on Infinite Earths’ün yayın takvimi şu şekilde:

  • Supergirl: 8 Aralık 2019
  • Batwoman: 9 Aralık 2019
  • The Flash: 10 Aralık 2019
  • Arrow: 14 Ocak 2020
  • Legends of Tomorrow: 14 Ocak 2020

crisis on earth-x

Flash’la birlikte yayınlanan bölümle araya girecek olan etkinlik, Ocak ayında aynı gün içerisinde arka arkaya yayınlanan bölümlerle arayı kapatacak. Etkinlik için düzenlenen basın turunda Black Lightning karakterlerinin etkinlikte yer alacağı açıklandı. Bunun yanında ikonik ses sanatçışı Kevin Conroy da Bruce Wayne’i canlandıracak.

Crisis on Infinite Earths süresince işlenen konu, aynı isimli çizgi romanla benzer şekilde başlayacak. İlk olarak birden fazla paralel evren yıkılacak ve karakterlerimizin görevleri de bu yıkımı durdurmaya çalışmak olacak. Açıklanana göre bu bölümlerle çizgi romanda bulunan sahnelere de yer verilecek. Arrow’un yapımcısı Marc Guggenheim, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda DC’nin kendilerine Crisis on Infinite Earths hakkında yapılması gerekenler benzeri bir liste verdiğini söyledi. Aynı zamanda yaptıkları işin DC evreni için kutsal sayılabileceğini söyleyen Guggenheim, bu işi kötü yapmak gibi bir seçenekleri olmadığından bahsetti.

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/08/04/crisis-on-infinite-earths-arrowverse-crossover-2019-air-dates/
28
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
28
5
2
1
0