Deadpool 3'e Yaş Sınırı Gelip Gelmeyeceği Belli Oldu

47
24
5
4
1
Filmlerdeki yaş sınırlamaları, Joker ile birlikte son dönemde daha da tartışılır hâle geldi. Deadpool 3 hakkında da yaş sınırı konusunda bazı söylentiler bulunuyordu. Filmin yazarları, bu iddialara yanıt vererek Deadpool 3'ün R-rated olacağını doğruladı.

Marvel'ın en sevilen süper kahramanlarından biri olan Deadpool'un yeni filmine dair bazı gelişmeler ortaya çıktı. Her ne kadar filmin yapımcıları ve yazarları olarak bilinen Rhett Reese ve Paul Wernick, şu anda Zombieland: Double Tap üzerinde yoğunlaşmış olsalar da çok sevilen süper kahraman Deadpool'u unutmuş değiller.

Deadpool'un MCU'ya katılıp katılamayacağı henüz netleşmemiş olsa bile hem film için hem başrol Ryan Reynolds için hem de serinin hayranları için Reese ve Wernick ikilisinden yaş sınırlaması konusunda bir açıklama geldi.

Deadpool'da yaş sınırlaması olacak mı?

deadpool

Wernick, yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı: "Ryan ile sürekli olarak irtibat hâlindeyiz. Deadpool dışında onunla birlikte çalıştığımız farklı projelerimiz de var. Marvel tarafından Deadpool'un R-rated olarak devam edeceğinin sözünü aldık. Bu gelişmenin filme MCU'nun kapılarını açmamıza yardımcı olabileceğine inanıyoruz. Ryan, bu aralar çok yoğun ve biz de birçok farklı projeyle uğraşıyoruz ama her gün Deadpool'u düşünerek uyuyup Deadpool'u düşünerek uyanıyoruz."

Bu sözlerden sonra Deadpool'un R-rated yani yaş sınırlamalı olacağı doğrulanmış oldu. 18 yaşının altındaki izleyiciler, filmi yalnızca ebeveynlerinden biri yanında olduğu sürece izleyebilecek. Ryan Reynolds'un Twitter üzerinden yaptığı göndermeli paylaşım da Deadpool'un yakın bir zaman içerisinde MCU'ya katılabileceğini gösteriyor olabilir.

The Hollywood Reporter'dan Iger, "Deadpool her zaman Marvel'ın önemli markalarından biri olmuştu. Şimdi Marvel'ın R-rated markalarından biri hâline gelmek onlar için büyük bir fırsat olabilir" sözlerini kullandı. Reese ve Wernick'in Ryan Reynolds ile birlikte çalıştıkları bir sonraki proje ise gişe rekorlarının kralı olarak bilinen Michael Bay'in 6 Underground isimli yeni Netflix filmi olacak. 

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/film-and-tv/writers-confirm-deadpool-3-will-be-r-rated/
47
24
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
47
24
5
4
1