Netflix'in Güncel Abonelik Ücretleri ve Paket İçerikleri: Bilinmesi Gerekenler

616
71
41
19
15
Netflix’in yeni abonelik fiyatları ve paket içerikleri, farklı izleme ihtiyaçlarına yönelik seçenekler sunuyor.

Netflix, Türkiye'deki kullanıcıları için temel, standart ve özel planlar sunarak çeşitli ihtiyaçlara hitap eden seçenekler sağlıyor. Her bir plan, farklı ekran ve çözünürlük seçenekleri ile kişiselleştirilmiş bir izleme deneyimi sunuyor.

Peki, güncel abone paketlerinin fiyatları ve sunduğu özellikler neler?

Netflix üyelik ücretleri:

Netflix fiyatları

Paket Yeni Fiyat Eski Fiyat
Temel Plan 149,99 TL 119,99 TL
Standart Plan 229,99 TL 176,99 TL
Özel Plan 299,99 TL 229,99 TL

 

Netflix Temel Plan aboneliği nedir?

netflix temel plan aboneliği

Netflix'in temel planı, sınırsız dizi, film ve belgesel izleme imkânı sunuyor. Bu paketle internete bağlı herhangi bir cihaz üzerinden içeriklere erişmek mümkün. Ancak temel plan kapsamında içerikler yalnızca tek bir ekran üzerinden izlenebilir. 

Netflix Standart Plan aboneliği nedir?

netflix standart plan

Netflix'in standart planı, aynı anda iki ekrandan içerik izleme imkânı sunuyor. Bu paketle, iki cihazda da içerik indirilebiliyor ve HD yayın kalitesinde video izlenebiliyor. Netflix standart paketi iki ekran desteğiyle aileler ve arkadaşlar için uygun bir seçenek sunuyor.

Netflix Özel Plan paketi nedir?

Netflix’in Özel Plan paketi, dört farklı cihaza içerik indirmenize olanak tanır ve çevrimdışı izleme imkânı sunar. Bu paketle içerikleri HD ve ultra HD kalitesinde görüntüleyebilirsiniz. Özel Plan yüksek kaliteli video deneyimi arayan kullanıcılar için ideal bir seçenektir.

Netflix'te ücretsiz abonelik var mı?

netflix ücretsiz abonelik için tablete bakan kadın görseli

Netflix, Türkiye'de daha önce sunduğu ücretsiz 1 aylık deneme süresini kaldırdı. Şu an için Netflix, yeni kullanıcılarına ücretsiz deneme sunmuyor. Kullanıcılar, Netflix’in planlarını çevrimiçi olarak değiştirebilir veya istedikleri zaman üyeliklerini iptal edebilirler. Aboneliklerde sözleşme, iptal ücreti veya taahhüt bulunmuyor.

Netflix üyeliği nasıl alınır?

netflix üyelik

  • Adım #1: Netflix’in resmi web sitesine gidin,
  • Adım #2: E-posta adresinizi girdikten sonra “Şimdi Deneyin”e tıklayın,
  • Adım #3: Çıkan ekranda kendinize en uygun olan planı seçtikten sonra “Devam Et” seçeneğine tıklayın,
  • Adım #4: E-posta adresinizle birlikte kendinize ait bir şifre belirleyiniz
  • Adım #5: Kendinize uygun bir ödeme yöntemi seçin.

Tarayıcınızın Netflix’in sayfasına gittiğinizde, sizi zaten Netflix üyelik alma ekranı karşılıyor. Buraya gerekli bilgileri girdikten sonra ve kendinize uygun planı seçip ödeme seçeneğini tamamladığınızda, Netflix’e ait aboneliğiniz başlıyor. Netflix sizden sadece aylık ödeme alıyor ve herhangi bir taahhüt koşulu sunmuyor. 

Netflix abonelik ücreti nasıl ödenir?

abone ücreti ödeme

Netflix abonelik ücretleri, üyelik tarihinizde otomatik olarak tahsil edilir. Ücret, faturalama döneminizin başında hesaplanır ve hesabınızda görünmesi birkaç gün sürebilir. Farklı zaman dilimleri nedeniyle faturalama tarihi, bazen bir gün önce veya sonra gerçekleşebilir.

Netflix üyeliği nasıl silinir? 

netflix üyelik

  • Adım #1: Netflix’e giriş yaptıktan sonra sağ üst köşeden “Hesap” kısmına gelin,
  • Adım #2: Karşınıza çıkan ekranda “Üyeliği İptal Et” seçeneğine tıklayın,
  • Adım #3: Ekranın solunda yer alan “İptal İşlemini Tamamla” seçeneğine tıklayın,

Netflix hesabınızı silmeye karar verdiğinizde yapacağınız işlem gayet basit. Dilediğiniz zaman hiçbir ek ödeme yapmadan hesabınızı iptal ettirebiliyorsunuz. Bunun için kendi hesabınızla Netflix’e giriş yaptıktan sonra yukarıda verdiğimiz adımları takip etmeniz gerekiyor. “Üyeliği İptal Et” seçeneğine tıkladıktan sonra Netflix, eğer ücret bütçenizi aşıyorsa sizi bir alt plana geçirmeyi teklif ediyor. Ancak iptal ettirmekte kararlıysanız, solda bulunan “İptal İşlemini Tamamla” seçeneğine tıklayarak Netflix üyelik silme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Netflix ile ilgili diğer içeriklerimize göz atın:

616
71
41
19
15
Emoji İle Tepki Ver
616
71
41
19
15