"Kargo Simülatörü" Death Stranding'in Filmi Geliyor!

12
2
0
0
0
Death Stranding'in film versiyonu için harekete geçildiği duyuruldu. Hideo Kojima, film için Hammerstone Studios ile anlaşmaya vardı. Peki filmin konusu ne olacak?

Geçtiğimiz hafta sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, video oyun dünyası için önemli bir gelişmeden bahsetmiştik. 2019 yılında tanıştığımız ve pek çok oyuncunun "kargo simülatörü" olarak nitelendirdiği Death Stranding'in 2. oyununun geleceği açıklanmıştı. Death Stranding, şimdiyse bambaşka bir gelişme ile karşımızda.

Sinema dünyasının önemli haber kaynaklarından Deadline, Hideo Kojima'nın Death Stranding için bir kez daha kolları sıvadığını açıkladı. Ancak bu bir oyun için değildi. Hammerstone Studios isimli film yapım şirketi ile anlaşmaya varan Hideo Kojima ve ekibi, Death Stranding'in filmi için resmen start vermişlerdi.

Filmle ilgili detaylar bilinmiyor. Ancak oyuncu kadrosu az çok tahmin edilebiliyor!

Death Stranding

Death Stranding bir oyun olarak karşımıza çıktı ancak bu oyunda Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lea Seydoux, Guillermo del Toro ve Margaret Qualley gibi dünyaca ünlü isimler yer almıştı. Haliyle, Death Stranding filminde bu isimlerin en azından bir bölümünün bulunabileceğini rahatlıkla dile getirebiliriz.

Bu arada; filmin konusuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. Ancak Deadline'ın iddiasına göre Death Stranding'in konusu, oyunun yeni öge ve karakterlerle genişletilmiş hali olacak. Bununla birlikte, filmin kim tarafından yönetileceği de gizemini koruyor.

Taraflar memnun!

death stranding film

Hem Hideo Kojima hem de Hammerstone Studios, konuyla ilgili açıklamalarda bulundular. Hideo Kojima tarafından yapılan açıklamalarda "Bu çok önemli bir an ve Death Stranding'i beyaz perdeye taşımak için çalışmayı gerçekten dört gözle bekliyorum." ifadeleri kullanıldı. Hammerstone Studios adına konuşan  Alex Lebovici ise bu iş birliğinden gurur duyduğunu belirtti ve şöyle konuştu: 

Diğer büyük bütçeli video oyunu uyarlamalarının aksine, bu çok daha samimi ve ayakları yere basan bir şey olacak. Amacımız, yaratıcı ve sanatsal özgürlüğe sahip olduğunuzda, bir video oyunu uyarlamasının ne olabileceğini yeniden tanımlamak. Bu film özgün bir “Hideo Kojima” yapımı olacak...

Kaynak : https://deadline.com/2022/12/death-stranding-film-from-barbarian-producer-alex-lebovici-in-works-1235200209/
12
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
0
0
0