Disney+'ın Yayınlamaktan Vazgeçtiği Atatürk Dizisinin İlk Uzun Fragmanı Paylaşıldı

63
15
10
5
2
Disney+'ın Yayınlamaktan Vazgeçtiği Atatürk Dizisinin İlk Uzun Fragmanı Paylaşıldı
Disney'in FOX TV'de yayınlamaya karar verdiği Atatürk dizisinin ilk tam fragmanı paylaşıldı. Fragman, Disney tarafından değil, başrol Aras Bulut İynemli'nin Twitter hesabından paylaşıldı.

Geçtiğimiz yıldan beri Türkiye'de de hizmet veren Disney+'ın yayınlamaktan vazgeçmesiyle gündeme bomba gibi düşen Atatürk dizisi yeniden gündemde. Dizide Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli, dizinin tam fragmanını paylaştı. Fragmanın Disney tarafından değil başrol oyuncusu tarafından paylaşılması dikkat çekti.

Aras Bulut İynemli, dizinin fragmanını paylaşırken dikkat çekici bir açıklamada bulundu. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan hem fragmana hem de İynemli'nin konuyla ilgili açıklamasına bakalım.

İşte yeni fragman:

1881’de doğdu… İlelebet yaşayacak… En büyük kahramanımızın milletimizi ayağa kaldıran tutkusu hep bizimleydi… Biz bir film yaptık; Onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık. Ona ve eserine layık olabilmek hepimizin en büyük gayesi oldu. O zaman da, şimdi de, gelecekte de her zaman ATATÜRK…

Atatürk nasıl izlenecek?

İlk aşamada dizi olarak planlanan Atatürk, Disney+'ın son açıklamasına göre iki parça halinde seyirci ile buluşacak. Disney+, eserin ilk bölümünü 29 Ekim'de FOX TV aracılığıyla yayınlayacak. İkinci bölüm ise yıl sonunda vizyona girecek. FOX TV, 2024 yazında her iki parçayı da yeniden yayınlayacak.

63
15
10
5
2
Emoji İle Tepki Ver
63
15
10
5
2