Disney+, Türkiye'deki Abone Sayısını 'Açıklayamadı'

28
5
2
2
1
Türkiye'de 5 aylık hizmetinin özetini paylaşan Disney+, toplam kaç aboneye ulaşıldığını açıklamadı. Öte yandan toplam abone sayısı 164 milyon olarak paylaşıldı.

14 Haziran’dan bu yana Türkiye’de hizmet veren Disney+, Türkiye’de bugüne kadarki başarıları hakkında önemli açıklamalarla gündeme geldi. The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, Türkiye’ye çok güzel bir giriş yaptıklarını ve beklediklerinin üzerinde bir ilgiyle karşılandıklarını paylaştı.

Soner, Disney+ aboneleri için de heyecanlandıran bir açıklama yaptı. İçeriklerin lokalizason çalışmaların hızla sürdüğünü belirten Soner, yakında çok daha geniş bir kataloğa ve yerel orijinallerin platformda yer alacağını duyurdu.

Tüm Marvel dizi ve filmleri, Star Wars serisi, Pixar yapımları ve hatta Recep İvedik 7'yi yüksek kaliteli olarak izlemek isterseniz hemen Disney+ abonesi olabilirsiniz.

Türkiye’deki toplam abone sayısı ise açıklanmadı:

disney+

Disney+ Reklam Satış ve İş Birlikleri Başkanı Mehmet İçağasıoğlu, kasım ayı itibarıyla 60 ülkede toplam 164 milyon aboneye ulaştıklarını açıkladı. İçağasıoğlu, Türkiye’deki abone sayısı hakkındaysa şunları söyledi:

Türkiye özelinde üye sayılarını açıklayamıyoruz ancak izleyicilerle buluşmamızın ardından kısa bir süre geçmesine ve herkesin tatilde olduğu yaz aylarını geride bırakmamıza rağmen Disney+ olarak bu heyecanlı dönemi yüksek izlenme oranlarına ulaşarak büyük başarıyla atlattığımızı söyleyebilirim.”

 Disney+, Türkiye'deki güncel abone sayısını paylaşamadığını ifade etmiş olsa da geçmişte bir sayı verebilmişti. Ağustos ayında yapılan açıklamalarda Türkiye'deki abone sayısının 2 milyonu geçtiği ifade edilmişti.

28
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
28
5
2
2
1