Ekranların Fenomen Dizisi Avlu, Yeni Sezonda Netflix’te Olacak

34
15
7
1
1
Verdiği sosyal mesajlarla ve kadın dayanışmasını ön plana çıkarmasıyla birlikte popüler hale gelen Avlu dizisinin yeni sezonunun Netflix'te yayınlanacağı, dizinin sevilen başrolü Demet Evgar tarafından duyuruldu.

Televizyon ekranlarında yayınlanmasıyla birlikte hem ciddi reyting sonuçlarına sahip olan hem de sosyal medyada sürekli konuşulan popüler dizi Avlu, yayınlanan 44. bölümüyle sezon finali yaptı. Severek takip edilen dizi ile ilgili gelen yeni bir haber, diziyi severek izleyen kitleyi bir yandan üzerken geniş bir izleyici kitlesini de sevindirdi. Yapılan açıklamalara göre Avlu'nun sonraki sezonu, ünlü dizi ve film platformu Netflix üzerinden yayınlanacak.

Hem kadın dayanışmasını gözler önüne sermesi hem de verdiği sosyal mesajlarla fenomen haline gelen dizinin başrolü Demet Evgar, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda; "Dizimiz, Netflix Original'a satıldı. Netflix tarihinde bir ilk… Baştan itibaren yapımında bulunmadığı bir işi Netflix, Original olarak almıyor, Netflix olarak alıyor. Çok gurur duyuyorum!" diyerek Avlu'nun önümüzdeki dönem Netflix üzerinden severleriyle buluşacağını ilan etmiş oldu.

Dizinin bazı bölümlerinde yer alan şiddet sahnelerinin kimi zaman RTÜK engeline takılması, dizinin yapımcı şirketi ve yayınlayıcı kanalın böyle bir karara varılmasına neden olduğu düşünülüyor. Dizinin yeni sezonunun Netflix'te ne zaman yayınlanmaya başlayacağı ve kaç bölümden oluşacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Kaynak : https://www.haberler.com/fenomen-dizi-avlu-yeni-sezonda-netflix-te-12138234-haberi/
34
15
7
1
1
Emoji İle Tepki Ver
34
15
7
1
1