Elephone A6 Max, Devasa Ekranıyla Görüntülendi (Video)

11
4
2
0
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Elephone, çok farklı akıllı telefon modelleriyle piyasada yer edinmeyi hedefliyor.

Akıllı telefon sektöründe rekabet tekrardan yükselmeye başladı. Özellikle Çinli akıllı telefon üreticilerini pazara girmesiyle fiyatlarında ciddi düşüşler gerçekleştiren Samsung, rekabetin ne derecede olduğunun en belirgin örneği. Elephone ise büyük ekranlı akıllı telefon modellerini tekrardan piyasada canlandırmak istiyor.

Haftaya Hong Kong'da gerçekleşecek olan bir global etkinlikte görücüye çıkması beklenen Elephone'un yeni akıllı telefonlarına dair çarpıcı bilgiler elimize ulaştı. Elephone'un A6 Max adını verdiği akıllı telefonu, iPhone Xs Max ile aynı büyüklükte, 6,5 inçlik bir ekranla karşımıza çıkıyor. Ekranın büyük olmasının yanında çerçevelerini ise ince tutarak zarif bir görünümü yakalıyor.

Cihazın arka tarafında iki adet kamera, bir adet LED flaş ve parmak izi tarayıcı yer alırken, renk değiştiren ve ayna efektine sahip olan arka tasarım kullanıcılar tarafından fazlasıyla beğenilecek gibi gözüküyor. Cihaz hakkında daha fazla bilgi her ne kadar yayımlanmamış olsa da gözler şimdilik, 18 Nisan ila 21 Nisan arasında Hong Kong'da gerçekleştirilecek olan etkinliğe çevrilmiş durumda.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/04/12/teaser-video-showing-the-big-screen-upcoming-elephone-a6-max/
11
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
4
2
0
0