Elon Musk, Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri Dizisini Yerden Yere Vurdu: Tolkien Mezarında Ters Döndü

52
15
5
1
0
Elon Musk, Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri Dizisini Yerden Yere Vurdu: Tolkien Mezarında Ters Döndü
Ünlü milyarder Elon Musk, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda son dönemin en popüler dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’ni sert bir şekilde eleştirdi.

Tartışmalı konularla sıklıkla gündeme gelen ve kolay kolay gündemden düşmeyen ünlü milyarder Elon Musk, gündemdeki en popüler dizi olan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’ni eleştirmekten de geri durmadı.

Tesla ve SpaceX’in sahibi Musk, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi hakkında yorumlarını paylaştı ve eleştirilerinden dolayı kendisine katılanlar da oldu, tersleyenler de. Gelin Elon Musk ne demiş bir bakalım.

‘Tolkien mezarında ters döndü’

Elon Musk, saat 9 civarı yaptığı paylaşımda Güç Yüzükleri dizisi için ‘Tolkien mezarında ters döndü’ eleştirisini yaptı. Ardından attığı Tweet’te Musk, dizideki erkek karakterlerin ‘zayıf’ olmalarından şikayet etti ve şöyle dedi:

“Şu ana kadar beliren her erkek karakter ya korkak, ya bir pislik ya da her ikisi. Sadece Galadriel cesur, zeki ve kibar.”

Güç Yüzükleri dizisi Amazon’un başına gerçekten bela oldu zira geçtiğimiz günlerde Amazon, dizi için inceleme yapılmasını ‘Review Bombing’ sebebiyle 3 gün yasaklamıştı. Görünüşe göre Amazon’un eski sahibi Jeff Bezos’un ‘baş düşmanı’ Elon Musk da diziyi beğenmeyenler arasında yer alıyor.

Siz Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi ve Elon Musk’ın eleştirileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

52
15
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
52
15
5
1
0