Facebook'tan Hiç de Hoşunuza Gitmeyecek Açıklama: WhatsApp'a Reklamlar Geliyor

182
6
5
5
3
Facebook tarafından yapılan açıklamaya göre 2020 yılında WhatsApp durumlara reklamlar geliyor. Ayrıca WhatsApp Business'ta bazı önemli özelliklere kavuşacak.

Facebook, yıllık Facebook Pazarlama Zirvesi (FMS) sırasında dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ın alacağı yeni özellikler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Facebook tarafından yapılan açıklamaya göre WhatsApp, gelecek yıl alacağı bir güncelleme ile Durumlar arasında reklam gösterecek. 10 yıllık bir geçmişi olan WhatsApp, şu ana kadar kullanıcılara hiçbir zaman reklam göstermemişti.

WhatsApp reklamları, Instagram Hikayeler’deki reklamlarla bezer olacak. Diğer kullanıcıların durumlarını görüntülerken kişiler arasında reklamlar göreceksiniz. Bu reklamlar tıpkı Instagram’da olduğu gibi sizi bir bağlantıya yönlendirecek.

Bir diğer önemli geliştirme ise WhatsApp Business’ta olacak. Zengin mesaj formatına kavuşacak olan WhatsApp Business’ta kullanıcılar medya dosyalarını ya da PDF belgelerini metinle birlikte görüntüleyebilecekler.

Bununla birlikte WhatsApp Business’ta bulunan ürün katalogu, Facebook ürün katalogu ile entegre hale gelecek. Böylece kullanıcılar işletme ile daha kolay iletişim kurabilecek, ürün ya da ürün katalogu hakkında mesaj atabilecekler.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/282855/whatsapp-status-ads-2020-richer-messaging-format-whatsapp-for-businesses.html
182
6
5
5
3
Emoji İle Tepki Ver
182
6
5
5
3