WhatsApp Üzerinden Bitcoin Gönderme ve Alma İşlemleri Başladı

7
7
3
2
1
Kripto para piyasalarında faaliyet gösteren Zulu Republic adında bir blok zinciri platformu, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerinden Bitcoin, Ethereum ve Litecoin işlemleri için kanal açtığını duyurdu. Söz konusu kanal, WhatsApp üzerinden ilk defa Bitcoin gönderme ve alma işlemleri yapılmasını sağlıyor.

Kripto para piyasasının en değerli ve en popüler birimi olan Bitcoin’in ve ona alternatif olan altcoinlerin yaygınlaşması adına önemli bir girişim yapıldı. Zulu Republic adında bir kripto para ve blok zinciri platformu, WhatsApp’ta Bitcoin ve Litecoin işlemleri yapmak adına bir kanal açtı. 

Zulu Republic’in daha önce SMS ve Facebook Messenger üzerinden işlem yapma desteği sunduğu Lite.Im desteği ile WhatsApp’dan da işlem yapmayı mümkün kılıyor. 

“Lite.Im aracılığıyla WhatsApp üzerinden Bitcoin ve Litecoin işlemleri yapabileceğinizi bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Buraya tıklayarak kendiniz de deneyebilirsiniz.”
 
Söz konusu işlemlerin Facebook aracılığıyla sunulan bir WhatsApp özelliği üzerinden gerçekleşmediğini belirtmemiz gerek. Hemen hemen her şirket, dilediği takdirde WhatsApp üzerinden kanal açabilir, benzer şekilde hizmetler verebilir. Dolayısıyla bu hizmet resmi olarak Facebook tarafından sunulmuyor.

Zulu Republic’in hizmetini denemek isteyenler, verilen bağlantıya tıklayarak, açılan WhatsApp sayfasından gerekli yönergeleri takip edebilirler. Hizmet şimdilik sadece İngilizc ve İspanyolca dillerini destekliyor. Eğer bu kanal üzerinden işlem yapacaksanız, kanalın WhatsApp bağlantısını buton olarak telefonun ana ekranına ekleyebilirsiniz. Ayrıca referans desteği sayesinde küçük de olsa kazanç elde edilebiliyor.

Önemli not:

Söz konusu hizmet, Facebook’un kripto para ve blok zinciri planlarından bağımsız olarak, bir kripto para şirketi tarafından sunuluyor. Bu nedenle yapılacak işlemlerde muhattap, doğrudan Zulu Republic oluyor.

Webtekno olarak, Zulu Republic’un sunduğu hizmete güven referansı vermiyoruz. Tercih tamamen siz değerli okuyucularımızındır. 
 

7
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
7
7
3
2
1