Citroen Ami'nin Kardeşi Fiat Topolino Türkiye'de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı!

14
6
4
1
0
Fiat, geçtiğimiz yıl tanıttığı Fiat Topolino'yu Türkiye pazarında satışa sundu. Uygun fiyatlı araç, Citroen Ami kadar ilgi görecek gibi duruyor.

Fiat, geçtiğimiz yıl tanıttığı "Topolino" isimli elektrikli aracını Türkiye pazarına getirdi. Citroen Ami'nin kardeşi olarak lanse edilen otomobil, kabul edilebilir bir fiyat etiketine sahip.

Peki Fiat Topolino, Türkiye'de kaç paradan satılacak? Bu otomobil, hangi özelliklerle donatıldı? Gelin hep birlikte Fiat Topolino'nun tüm detaylarına yakından bakalım.

Fiat Topolino Türkiye fiyatı:

Fiat Topolino Türkiye fiyatı

Motor-Yakıt Donanım-Şanzıman Fiyatı
6 kW, Elektrikli -, Otomatik 449.900 TL
6 kW, Elektrikli Plus, Otomatik 479.900 TL

Karşınızda Fiat Topolino

Fiat Topolino tasarımı

Fiat'ın elektrikli aracına verdiği isim "bebek fare" anlamına geliyor. Buradan, aracın oldukça küçük olduğunu anlayabilirsiniz. Tasarım olarak da Citroen Ami'nin yenilenmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkan elektrikli araç, daha çok turistik merkezlerde kullanıma uygun gibi görünüyor. 

Fiat'ın yaptığı açıklamaya göre Topolino, 75 kilometreye kadar menzil sunuyor. Aracın maksimum hızı ise 45 km/s olarak açıklandı. Buradan, Citroen Ami'deki 6 kW kapasiteli elektrik motorunun Fiat Topolino'da da bulunduğu yorumunu yapabiliriz.

  Fiat Topolino

Fiat Topolino, hızlı şarj desteğine sahip. Yapılan açıklamaya göre tüketiciler, bu elektrikli aracı 4 saatte tam şarj edebilecekler. 

Fiat elektrikli araç

Fiat, Topolino'yu iki farklı versiyon olarak satacak. Bunlardan biri normal versiyon, diğeri ise Dolcevita. Normal versiyonda kapılı tasarım bulunacak. Dolcevita versiyon ise kapı yerine kapı ipi ile gelecek. Dolcevita versiyon da yakında Türkiye pazarındaki yerini alacak.

Fiat

Kaynak : https://www.fiat.com/fiat-topolino/topolino
14
6
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
6
4
1
0