God of War: Ragnarok'tan İlk Oynanış Videosunun Yeni Sony Etkinliğinde Paylaşılacağı İddia Edildi

75
4
3
2
1
Xbox hakkındaki sızıntıları ile ünlenen Twitter kullanıcısı, God of War Ragnarok’un temmuz ayında yapılacak State of Play etkinliğinde gösterileceğini iddia etti. İddialara göre farklı oyunlar da tanıtılacak.

God of War serisinin merakla beklenen yeni oyunu God of War: Ragnarok'un 2022 yılına ertelendiğini geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık.. Özellikle bu oyunun çıkışı için PlayStation 5 almış olan hayranlar, gelen haberle büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı.

Şimdiyse God of War hakkındaki yeni bir iddia, serinin hayranlarını yeniden umutlandırdı. İddiaya göre Sony’nin Summer Game Fest’te yapacağı PlayStation State of Play etkinliğinde God of War: Ragnarok’un oynanış videosu yayınlanabilir.

İddialar kuvvetli

God of War: Kratos ve oğlu

İddianın kaynağı Shpeshal_Nick isimli Twitter kullanıcısı. Nick, özellikle Xbox hakkında neredeyse birebir doğru olan sızıntıları ile ünlü. Fakat son zamanlarda Nick’in özellikle üzerine düştüğü marka Sony gibi görünüyor.

Kendisinin iddialarına göre PlayStation State of Play etkinliği 8 Temmuz’da yapılacak. Bu etkinlikte de Death Stranding: Director’s Cut ve Ghost of Tsushima’nın bağımsız genişleme paketi olan Ghost of Ikishima ile birlikte, yeni God of War oyununun da oynanışı gösterilecek.

Kaynak ayrıca Sony’nin etkinliğinde bunlardan daha fazlasının gösterileceğini ve şirketin yoğun gizlilik içerisinde “büyük bir sürpriz” hazırladığını belirtti. Bu sürprizin ne olduğu bilinmiyor ve büyük ihtimalle State of Play etkinliğine kadar da öğrenemeyeceğiz.

Shpeshial_Nick her ne kadar geçmişte kendini kanıtlamış birisi olsa da bu bilgilerin tarihi geçmiş ya da yanlış olma ihtimali her zaman mevcut. Sony cephesinden de State of Play etkinliğinin yaklaştığı onaylandığına göre umuyoruz ki God of War hayranları bu etkinlikte umduklarını bulabilirler.

Kaynak : https://gamerant.com/god-of-war-ragnarok-gameplay-reveal-release-date/
75
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
75
4
3
2
1