Google Arama Sayfasına İki Yeni Oyun Eklendi!

1
0
0
0
0
Google'ın doğrudan arama sonuçlarına iki efsane oyun eklendi. Tic Tac Toe ve Solitaire'yi arama motoru üzerinden oynamak mümkün.

İnternet devi Google doğrudan arama sonuçlarını giderek artırıyor. Birçok anahtar kelime için doğrudan sonuç veren sistem matematik işlemlerden ölçü birimlerin çevirisine kadar birçok alanda işe yarıyordu. Şimdi de Google’ın doğrudan sonuç sistemine iki yeni oyun eklendi.

Efsane oyunlar Tic Tac Toe ve Solitaire artık Google ana sayfası üzerinden doğrudan oynanabiliyor. Oyunları oynamak için yapmanız gereken tek şey ise arama motorunun adres satırına oynamak istediğiniz oyunun adını yazmak ve aratmak. Arama sonuçlarının hemen üzerinde arattığınız oyunun çıktığını göreceksiz.

Oyunlara sadece masaüstü bilgisayardan değil mobil tarayıcıdan da ulaşmak mümkün. Yaptığımız denemelerde Tic Tac Toe oyununu google.com.tr üzerinden yapılan aramalarda ortaya çıktığını ancak Solitaire’in henüz gelmediğini gördük. Kısa bir süre içerisinde bu oyunda Türkiye sayfalarına eklenecektir.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0