40
6
4
4
2

Devam eden koronavirüs salgını nedeniyle hepimiz evlere kapanmış durumdayız. Evin içerisinde vakit geçirmek için yapılabilecek şeyler kısıtlı olunca pek çoğumuz, soluğu bilgisayar oyunları karşısında alıyoruz. Biz de bu içeriğimizde, evde sıkılan Webtekno takipçilerinin can sıkıntısına birebir gelecek bir oyuncu sistemini inceleyeceğiz.

İtopya ile birlikte topladığımız bu oyuncu sisteminin, özellikle fiyatıyla her bütçeye uygun olan bir sistem olduğunu söyleyebiliriz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan gelin bu bilgisayarın özelliklerine daha yakından göz atmaya başlayalım.

İtopya ve Webtekno ortaklığında toplanan Teknoking 2 neler sunuyor?

Şu anda İtopya üzerinde görülebilen Teknoking 2 oyuncu sistemi, gücünü AMD’nin fiyat/performans canavarlarından olan Ryzen 5 3500X işlemcisinden alıyor. Grafik birimi kısmında MSI Radeon R5700 8 GB ekran kartını tercih ettiğimiz oyuncu kasasında aynı zamanda 16 GB DDR4 bellek ve 480 GB SSD desteği de yer alıyor.

Webtekno’nun tavsiyesi olan bu sistemi bütçenize göre dilediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz gibi, aynı zamanda bilgisayarın yanında bazı ürünlere de ücretsiz olarak sahip olma imkânına sahipsiniz. Bu noktada ilk 90 kişiye MSI Atlas Mystic ARGB ekran kartı tutacağı, ilk 5 kişiye ViewSonic 23,6” VX2458-MHD 144 Hz oyuncu monitörü ve bu ilk 5 kişiden sonraki 15 kişiye çeşitli oyuncu ekipmanları hediye edilecek.

Teknoking 2’yi nasıl satın alabilirsiniz?

Şu anda İtopya üzerinde 5.999,42 TL’ye satışa sunulan Teknoking 2 oyuncu sistemini satın almak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. “Sadece kasa yetmez, monitöre de ihtiyacım var” diyorsanız da buradaki bağlantı üzerinden sistemi ViewSonic1 ms, 144 Hz monitörlü bir şekilde 7.199,76 TL’ye sipariş edebilirsiniz.

İtopya ve Webtekno iş birliğinde toplanan Teknoking 2 sistemi incelediğimiz yazımızın burada sonuna geliyoruz. Sistem hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için yukarıdaki videoyu izleyebilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak içinse sitemizi ve YouTube kanalımızı takip edebilirsiniz.

40
6
4
4
2
Emoji İle Tepki Ver
40
6
4
4
2