Ünlü Şarkıcı Ozuna, Hızlı ve Öfkeli 9 Filminin Oyuncu Kadrosuna Katıldı

12
6
3
3
2
Latin müziğinin yükselen yıldızı Ozuna, önümüzdeki yıl izleyicilerle buluşacak olan Hızlı ve Öfkeli 9 filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Serinin yeni halkası, 22 Mayıs 2020'de vizyona girecek.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hızlı ve Öfkeli serisi, dokuzuncu devam filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Senin yeni halkası, Hızlı ve Öfkeli 6’yı yöneten Tayvan asıllı Amerikalı sinemacı Justin Lin tarafından yönetilecek. Dan Casey, senaryoyu Lin ve Alfredo Botello'nun bir hikayesinden esinlenerek kaleme aldı. 

Hızlı ve Öfkeli 9’un oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, Tyrese Gibson ve Ludacris gibi, serinin takipçileri tarafından yakından tanınan pek çok isim yer alıyor. Son üç Hızlı ve Öfkeli filminde olan Dwayne Johnson’ın yerine ise bu filmde bir başka profesyonel dövüşçü ve oyuncu John Cena’yı izleyeceğiz.

fast and furious

Yukarıdaki isimlerin arasında dahil olan Latin müziğinin yükselen yıldızı Ozuna, Que Leon ve Los Leones filmlerinin ardından üçüncü kez beyaz perdede boy gösterecek. Ünlü şarkıcı ayrıca kasım ayının sonlarında yapacağı uluslararası bir turneyle birlikte üçüncü albümü “Nibiru”yu da yayınlayacak.

Geçen hafta düzenlenen 2019 Latin Amerika Müzik Ödülleri’nde iki ödüle layık görülen Ozuna, Vicente Saavedra ile birlikte yazdığı hit şarkısı “Baila Baila Baila” ile 2019 Latin Grammy Ödülleri’nde aday gösterilmişti.

Ünlü şarkıcının yeni Hızlı ve Öfkeli filminde nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı ise henüz belli değil. Arkasında her zaman olduğu gibi Universal Pictures’ın olduğu Hızlı ve Öfkeli 9, 22 Mayıs 2020'de vizyona girecek.

Kaynak : https://variety.com/2019/film/news/ozuna-fast-furious-9-soundtrack-vin-diesel-1203377743/
12
6
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
12
6
3
3
2