Hızlı ve Öfkeli 9’nun Oyuncu Kadrosuna Cardi B de Katıldı

50
14
14
8
3
Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi olacak Hızlı ve Öfkeli 9’un çekimleri devam ediyor. Filmin çekimleri devam ederken oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Son gelen bilgilerle ünlü şarkıcı Cardi B’nin de Hızlı ve Öfkeli 9’un kadrosuna girdiği ortaya çıktı.

Hızlı ve Öfkeli serisi, ilk defa 2001 yılında seyircilerin karşısına çıktı. İnsanların beğenisini kazanan Hızlı ve Öfkeli şimdi dokuzuncu filmi ile macerasına devam ediyor. Hızlı ve Öfkeli 9’un çekimleri bir taraftan devam ederken, diğer taraftan filmin kalabalık oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Vin Diesel, dün Instagram’da paylaştığı video ile Cardi B’nin de oyuncu kadrosuna katıldığını açıklamış oldu. 

Vin Diesel’in bir tekne ya da trenin içinden çektiği videoda, uzun bir çekim gününün ardından çok yorgun olduğunu görüyoruz. Diesel, videoda, “Yorgununum, ama bekleyemem. Önden gitmeyeceğim, bence bu en iyi olacak” dedi. Vin Diesel’in Instagram’da paylaştığı videoda şarkıcı Cardi B de bulunuyor. 

hızlı ve öfkeli 9

Vin Diesel, paylaştığı video ile Hızlı ve Öfkeli 9’un İngiltere’deki çekimlerinin son günü olduğunu da açıkladı. Hızlı ve Öfkeli’nin çekimlerine 86 gündür devam ediliyor. 

Hızlı ve Öfkeli 9’un kadrosuna katılan Cardi B, kendi oynadığı filmlerin sayısını da bir artırmış oldu. Cardi B, Hızlı ve Öfkeli’den öncede Jennifer Lopez’in başrolünü oynadığı Hustlers’da da rol aldı. Hustlers’daki rolü ile Cardi B, hem eleştiri hem de beğenilerin hedefi olmuştu. 

Cardi B’nin Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu filminde hangi rolle karşımıza çıkacağı henüz belli değil. Vin Diesel’in başrolünde olacağı Hızlı ve Öfkeli 9, 22 Mayıs 2020’de seyircinin karşısına çıkacak. 

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/10/22/fast-furious-9-cast-cardi-b/
50
14
14
8
3
Emoji İle Tepki Ver
50
14
14
8
3