Honor 9X ve 9X Pro'nun Basın Görselleri Ortaya Çıktı

13
2
1
1
0
Honor, 23 Temmuz'da yapacağı lansmanla Honor 9X ve Honor 9X Pro'yu duyuracak. Çin'de bulunan online alışveriş sitelerinden bir tanesi ise Honor 9X ve Honor 9X Pro'nun orijinal görsellerini paylaştı.

Huawei'nin alt markası olarak ticari yaşamını sürdürmeye devam eden Honor, 23 Temmuz'da yeni akıllı telefon modeli 9X'i tanıtacak. Şirket lansman için gün sayarken akıllı telefon modelinin orijinal görselleri ortaya çıktı.

Ortaya çıkan görseller, Çin'de Honor 9X ve 9X Pro'nun ön sipariş verilebildiği Vmall isimli bir online alışveriş sitesinde yer alıyor. Ancak bu durumun yanlışlıkla mı olduğu yoksa bilerek mi yapıldığı bilinmiyor.

Karşınızda Honor 9X ve Honor 9X Pro:

honor 9x

Ortaya çıkan görsellere göre telefon modellerinin neredeyse aynı tasarıma sahip olduğunu söylemek mümkün görünüyor. Her iki telefon modeli de çentiksiz ekran tasarımına sahip ve ön kamera açılır kapanır bir platformdan oluşuyor. Modellerin arasındaki bariz farklardan bir tanesi kamera kurulum sistemleri. Her iki modelin de 48 megapiksellik kameraya sahip olduğu, kameraların hemen yan tarafında dikey olarak bulunan "48 MP AI CAMERA" yazısından anlaşılabiliyor. Ancak Honor 9X ikili kamera kurulumuna sahipken Honor 9X Pro'daki üçlü kamera kurulumu görebiliyoruz.

23 Temmuz'da Honor'un, bu iki telefon modelinin yanı sıra Honor Band 5'i de duyurması bekleniyor. Bu telefonlar ve Band 5 ile ilgili tüm detayları öğrenmemiz için kısa bir süre daha beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/07/16/honor-9x-and-honor-9x-pro-official-renders-leak-reveals-notch-less-display-and-elevating-camera/
13
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
1
0