Huawei Watch GT2 Pro & Honor Watch GS Pro, EEC Sertifikası Aldı

7
3
1
0
0
Çinli teknoloji üreticisi Huawei, yakın zamanda yeni akıllı saatler piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Firma Huawei Watch GT2 Pro ve Honor Watch GS Pro için EEC sertifikasını aldı.

Huawei için son dönemler oldukça zorlu geçiyor. Dünyayı etkisi altına alan pandemi krizi öncesinde de sıkıntılı günler geçiren firma, ABD Hükümeti ile Çin Hükümeti arasındaki ticaret savaşlarının da tam ortasında kalmıştı. 

ABD’nin ve ABD’ye destek veren pek çok ülkenin ambargolarına karşılık Huawei geri adım atmamakta kararlı. Geçtiğimiz günlerde en çok telefon satan firma olmayı başaran Huawei, bu kadarla kalmayacak ve iki yeni akıllı saat tanıtacak.

EEC sertifikaları alındı

huawei watch gt2

Huawei’nin bir sonraki amiral gemisi telefonları olan Huawei Mate 40 serisi birkaç ay içerisinde tanıtılacak. Bu akıllı telefonlar görünüşe göre tek başlarına gelmeyecek, aynı dönemde yeni akıllı saatler Huawei Watch GT2 Pro ve Honor Watch GS Pro da karşımıza çıkacak.

Huawei ve Honor’un “Pro” saat modellerinin konfigürasyonları hakkında ne yazık ki bir bilgi bulunmuyor. Yine de saatlerin yakın zamanda piyasaya çıkmaları bekleniyor. Bu yılın başlarında da Huawei Watch GT2 42mm modelinin iki farklı rengi ve Watch GT 2e tanıtılmıştı.

Huawei Watch GT 2, kadınların muayyen gün döngülerini yönetmelerini sağlayan özelliğiyle dikkat çekmişti. Bu özellik türünün ilk örneği olarak göze çarpıyordu. Ayrıca cihazın kalp ritmi takip özelliği de daha gelişmiş hale getirilmişti. Saat kalp damar sağlığını da takip ediyordu.

Huawei saatler gelişmeye devam ediyor

huawei

Huawei Watch GT 2e, orjinal cihazda karşımıza çıkan tasarımı koruyor. İnce çerçeveli tasarıma çok şeritli iki renkli TPU kordonlar eşlik ediyor. Huawei’nin Kirin A1 ultra düşük enerji tüketimli işlemcisi kullanılan saat, ortalamada 2 hafta boyunca yeniden şarj edilmeden takılabiliyor.

Huawei, gelecek dönemde de adından çokça söz ettirmeye kararlı gözüküyor. Bakalım firmanın kendi cihazları arasında yaratacağı ekosistem, Apple benzeri bir başarının Çinli versiyonunu görmemizi sağlayacak mı?

Kaynak : https://www.gizchina.com/2020/08/02/huawei-watch-gt2-pro-honor-watch-gs-pro-gets-eec-certification/
7
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
1
0
0