6
2
1
1
0

Bugüne kadar iPhone 12 Pro’yu inceledik, telefonun sunduğu yeniliklere ve teknik özelliklerine birlikte göz attık. Bir yandan da yılların eskitemediği, yeni nesil akıllı telefonların sahip olmadığı 3310 özelliklerini anlattık. Şimdi sıra geldi iki nesli bir araya getirmeye.

Telefon dünyasının dedesi 3310’un bataryasını, en genç torunlarından iPhone 12 Pro’ya bağlarsak ne olur diye merak ettik ve yanıtını aradığımız bir video hazırladık. Teorik olarak tek bir cevabı olan bu sorunun pratikte nasıl sonuç verdiğine gelin birlikte göz atalım.

Sağlam bir batarya, düzgün bağlantılar ile tüm telefonları çalıştırabilir:

iphone 12 pro 3310 batarya

Aslında sorduğumuz sorunun teoride cevabı oldukça basit; eğer düzgün bir şekilde bağlanırsa herhangi bir sağlam bataryanın herhangi bir telefonu çalıştırması mümkün. Bunu pratikte de hayata geçirebilmek için öncelikle iPhone 12 Pro'yu ısıtarak ekran paneli ile arka paneli birbirinden ayırdık ve cihazın kendi bataryası ile bağlantısını kopardık.

Sonrasında ise sıra 3310'da kullanılırken haftalarca pil ömrü sunan bataryayı iPhone 12 Pro'ya bağlama kısmına geldi. Bu noktada da işler yolunda gitti ve bataryayı düzgün şekilde bağlamayı başardık. Kulağa garip gelse de, tüm bu işlemler sonucunda iPhone 12 Pro'yu 3310 bataryası ile çalıştırmayı başardık. Fakat tabii ki performans noktasında bazı ufak sorunlar ile karşılaştık. 

iPhone 12 Pro'yu 3310 bataryası ile çalıştırırken hangi adımları takip ettiğimizi ve telefonun bu batarya ile nasıl bir performans sergilediğini merak ederseniz videomuzu izleyebilirsiniz. 

6
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
1
1
0