İstanbul'da Hizmet Veren 'İBB WiFi', 29 Ekim'de Sınırsız Olacak

40
7
5
4
1
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hizmete sunulan İBB WiFi hizmetinin 29 Ekim boyunca sınırsız olacağını açıkladı. Yapılan açıklamalarda İstanbulluların, herhangi bir koşul bulunmadan bu hizmeti kotasız olarak kullanacakları belirtildi.

Yarın, tüm Türkiye için çok önemli bir gün. Bunun nedeni ise takvimlerin 29 Ekim 2019'u gösterecek olması. Herkesin çok iyi bir şekilde bildiği üzere 29 Ekim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan Kurtuluş Savaşı'nın sona erip Cumhuriyet'in ilan edildiği gün. Her Türk vatandaşı için ayrı bir öneme sahip olan Cumhuriyet Bayramı, yarın Türkiye'nin 81 ilinde büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Eskiden bayramların kutlanış şekilleri daha farklıydı. Stadyumlarda gösteriler olur, askerler halkın arasına inerdi ancak artık daha farklı şekillerde kutlama yapılıyor. Teknolojinin gelişmesi, bayramların kutlanış şekillerini de bir bakıma değiştirmiş durumda. Bu bağlamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi sadece yarın geçerli olacak bir sınırsız internet kampanyası başlattı.

Galata Kulesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentin çok büyük bir bölümünde Wi-Fi hizmeti veriyor. İBB WİFİ olarak isimlendirilen bu hizmet, vatandaşlar tarafından da aktif olarak kullanılabiliyor ve üyelik işleminin gerçekleşmesiyle İstanbullular, İBB WiFi ağının olduğu her yerden internet erişimi sağlayabiliyorlar. Ancak bu internet erişimi, günlük 1 GB kota ve 2 Mbps indirme hızı ile sınırlı oluyor.

2.5 milyonu aşkın İstanbullunun kullanmakta olduğu bu hizmetle ilgili yeni bir açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İBB WiFi'ın 29 Ekim günü boyunca tüm İstanbullular tarafından sınırsız olarak kullanılabileceğini açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda, yarına özel olarak internetin kotasının kaldırılacağını ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda İBB WiFi'ın günlük 90 binden fazla kullanıcısı olduğu ve aylık internet kullanımının 200 TB indirme, 25 TB de yükleme olduğu vurgulandı. Yarın ise günlük indirme ve yükleme miktarı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi alınan karar doğrultusunda bir hayli yükselecekmiş gibi görünüyor.

Bu internet ağını kullanabilmek için sisteme giriş yapmanız gerektiğini unutmayın. Bizler de Webtekno ekibi olarak şimdiden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği en büyük bayram olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nızı en içten dileklerimizler kutlarız.

Kaynak : yurtgazetesi.com.tr/yerel-haber/ibb-den-cumhuriyet-bayrami-hediyesi-internet-gun-boyu-sinirsiz-2-h141833.html
40
7
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
40
7
5
4
1