Ali Babacan’ın Jahrein'e Konuk Olduğu KKHA Programına Sosyal Medyadan Gelen Tepkiler

142
23
11
6
5
Ahmet "Jahrein" Sonuç'un kendi Twitch kanalında sunduğu KKHA programı hakkında sosyal medyada paylaşılan tweetleri sizler için derledik.

Son yıllarda YouTube ve Twitch gibi online yayın platformlarının popülerliği bir hayli arttı. Öyle ki bu platformlar üzerinden yapılan yayınlar, zaman zaman geleneksel televizyon kanallarındakilere kıyasla çok daha fazla kişiye ulaşabiliyor. Halihazırda bu platformlar üzerinden milyonlarca kişiye ulaşan içerik üreticileri bulunsa da içerik üreticilerin yanında siyasiler ve ünlü isimlerin de bu kanallara olan ilgisinin giderek arttığını görüyoruz.

Gençlerle iletişime geçmenin en iyi yolunun bu platformlardan geçtiğini düşünen birçok siyasetçi de YouTube ve Twitch yayınlarına konuk olmaya başladı. Bunun son örneklerini Pqueen'in yayınına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Jahrein'in programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görmüştük. Bu bağlamda bir Twitch yayıncısına konuk olan son isimse DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan oldu.

Ali Babacan, Jahrein'in sunduğu KKHA programına konuk oldu:

Jahrein & Ali Babacan

Siyasetçileri birer birer kanalına konuk almaya başlayan Jahrein, son olarak "Çok sert olur dediği" Ali Babacan yayınını duyurmuştu. Bugün gerçekleştirilen programda Jahrein, DEVA Partisi Genel Başkanı'na takipçilerinden gelen soruları yöneltti.

Babacan'ın yanıtları bazı kesimleri tatmin ederken, bazıları da verilen yanıtlardan memnun kalmadı. Biz de sizler için bu yayına sosyal medyadan gelen tepkileri derledik.

Ali Babacan & Jahrein yayınına sosyal medyadan gelen tepkiler:

142
23
11
6
5
Emoji İle Tepki Ver
142
23
11
6
5