Japon YouTuber’ın İzlerken Transa Sokan ‘Bıçak’ Videoları

26
17
6
4
3
Bir Japon YouTuber, kanalında her türlü malzemeden nasıl bıçak yapılabileceğini gösteriyor. Kiwami isimli YouTuber, son olarak da mantardan bıçağın yapılış videosunu kanalında yayınladı. Ünlü YouTuber’ın ilginç malzemelerden bıçak yaptığı videolar sizi de transa geçirebilir.

Kiwami isimli YouTuber, her türlü malzemeden bıçak yaptığı videoları ile YouTube’da trend olan isimlerden biri. Kiwami, bıçak olamayacağını düşündüğünüz her şeyden bıçak yaparak insanları dumura uğratıyor. Kiwami, bu zamana kadar jöleden, pirinçten, hatta makarnadan bile bıçak yapmayı başardı. 

Japon YouTuber’ın garip malzemelerden bıçak yaptığı kanalının 2.7 milyon abonesi var. Kiwami, videolarında bıçak yapım sürecinde neler yaptığını anlatmıyor ya da bir altyazı kullanmıyor. Bıçak yapımı ile ilgili süreç tamamen videoda gösteriliyor. 

Kiwami bıçak yapımı

2.7 milyon takipçisi bulunan Kiwami son olarak, mantardan bıçak yaptığı videoyu kanalında yayınladı. Kiwami’nin mantaran bıçak yapması aylar süren ve çok adımlı bir süreç. YouTuber, bu sürecin tamamını videoda gösteriyor. Mantardan yapılan bıçakla videonun sonunda kağıt, domates ve salatalık gibi şeyler başarı ile kesiliyor. 

Kiwami nickli YouTuber, bıçak yapımı konusunda son derece başarılı. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bıçak yapımında kullanılacağı aklımızın ucundan bile geçmeyecek malzemelerle yaptığı videoların yanında Kiwami, marketten çok ucuza aldığı bir bıçağı da işlemlerden geçirerek profesyonel bir mutfak bıçağı haline getirebiliyor. 

Kaynak : https://soranews24.com/2019/11/22/japans-youtube-knife-maker-is-back-at-it-again-this-time-with-a-knife-made-entirely-of-fungus/
26
17
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
26
17
6
4
3