Lenovo, Özellikleriyle Etkileyen iPad Air Alternatifi Tableti Tab P11 Pro'yu Tanıttı

18
6
2
1
0
Lenovo, bugün iki adet tablet tanıttı ve bu tabletlerin bir tanesi, özellikle fiyat etiketiyle Apple'ın iPad serisine rakip olmaya hazırlanıyor. Lenovo Tab P11 Pro ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.

Samsung, ağustos ayında Tab S7 ve Tab S7+ isimli iki tabletini tanıtarak Apple'ın tablet serisi iPad'e bir rakip sunmuştu. Şimdiyse Lenovo yeni bir atağa kalktı ve Tab P11 Pro ve Tab M10 HD Gen 2 isimli tabletlerini duyurdu.

iPad Air ile dolar bazında aynı fiyata sahip olan Lenovo P11 Pro, verimlilik konusunda iPad'in altında gibi görünse de sürekli hareket halinde olan insanların ilk tercihlerine yerleştirebileceği cihazlar arasında bulunuyor. İsterseniz lafı daha da fazla dolandırmadan cihazın özelliklerine göz atalım.

11,5 OLED ekranla keskin renkler

Lenovo tablet

11,5'lik OLED bir ekranda 2560 x 1600 çözünürlüğü kullanıcılara sunan Lenovo P11 Pro, 500 nitlik parlaklığıyla da güneş ışığı altında ekranın görünürlüğünü kolaylaştırıyor. Ayrıca 6,9 mm'lik çerçeveleri sayesinde %87'lik bir ekran/gövde oranını kullanıcılara sunan tablet, çalışmak için geniş bir alana sahip.

Cihazın iç donanımına baktığımız zaman orta segmentin üst sıralarında bulunan Snapdragon 730G'yi görebiliyoruz. 8.600 mAh'lik bir pili de içerisinde barındıran Lenovo P11 Pro, normal verimlilikte kullanıldığı zaman tek şarjda 15 saatlik bir kullanım iddiasıyla geliyor.

Lenovo Tab P11 Pro

Toplamda 4 adet kamerayı bünyesinde barındıran Lenovo Tab P11 Pro, önde bulunan kamera sayesinde tableti otomatik olarak açma imkanını kullanıcılara sunuyor. Yani kullanıcılar ister güç düğmesi üzerine konumlandırılan parmak izi okuyucuyla tableti açabiliyor, isterlerse de ön kameranın yüz tanıma sistemini kullanabiliyor.

4 GB veya 6 GB olarak iki adet RAM seçeneğine sahip olan tablet aynı zamanda Dolby Atmos teknolojisine sahip JBL hoparlörleri de bünyesinde barındırıyor. Bu da müzik tutkunu kullanıcılar için büyük bir artı olarak karşımıza çıkıyor.

Fiyat

Lenovo P11 Pro Tablet

Lenovo Tab P11 Pro, 499 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Bu da ülkemizde 3.675 TL gibi bir değere denk geliyor ancak bu fiyatın üzerine ek vergiler ekleneceğini de belirtmekte fayda var. Peki siz tablet hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Lenovo'nun bu tableti Apple'ın efsanevi tablet serisiyle boy ölçüşebilir mi? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/lenovo-tab-p11-pro-1152757/
18
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
6
2
1
0