Madame Web Filmiyle İlgili Spider-Man Hayranlarını Çılgına Çevirecek Yeni Detaylar Ortaya Çıktı: Peter Parker da Hikâyeye Dahil Olabilir

13
2
2
1
0
Spider-Man evreninde geçecek olan Madame Web filminin konusu ve oyuncularıyla ilgili oldukça ilginç iddialar ortaya çıktı. Buna göre film, Madame Web ve Örümcek Kadınların Peter Parker'ı korumak için bir araya geldiği bir görevi konu edinecek. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

Sony Pictures, süper kahraman evrenini genişletme çabaları kapsamında çıkaracağı Madame Web filminin çekimlerine çoktan başladı. Önümüzdeki yıl vizyona girmesi planlanan yapım, Spider-Man evreninde yer alan Madame Web isimli karaktere odaklanarak daha önce beyaz perdede görülmemiş bir Marvel karakterini hayata geçirecek.

S.J. Clarkson tarafından yönetilecek yapımın başrolünde Madame Web olarak ünlü oyuncu Dakota Johnson’ı göreceğiz. Johnson’ın yanı sıra filmde Sydney Sweeney, Isabela Merced, Adam Scott, Emma Roberts gibi birçok ünlü isim de yer alacak. Filmin neyi ele alacağı henüz bilinmiyor; ancak ortaya çıkan yeni söylentiler, filmin karakterleri ve konusu ile ilgili dikkat çekici iddiaları bizlere sunuyor. Gelin hep beraber bunlara bir göz atalım.

Adam Scott Ben Parker’ı, Emma Roberts ise Mary Parker’ı canlandırabilir

Öncelikle oyuncuların canlandıracağı karakterler ile ilgili ortaya atılan iddialara bir bakalım. Boston’da çekimler sürerken ortaya atılan iddialar, Dakota Johnson’ın Cassandra Webb’in Madame Web’ini canlandıracağını ifade ediyor. Daha önce çıkan bilgilerde, Johnson’ın Julia Carpenter kişiliğine sahip olan Madam Web olabileceği ifade edilmişti. Ancak bu yeni iddia, Johnson’ın Cassandra Webb’i beyaz perdeye taşıyacağını gösterdi. Ayrıca söylenti, Sydney Sweeney’in Madame Web olmadan önce Örümcek Kadın olan Julia Carpenter olabileceğini de ortaya koydu.

Filmde yer alacak bir başka oyuncu ise Celeste O’Connor. İddiaya göre O’Connor, bu filmde bir başka Örümcek Kadın olan Mattie Franklin olarak karşımıza çıkabilir. Kadroda yer alan Mike Epps’in de Franklin karakterinin babasını canlandırabileceği söyleniyor. Ayrıca iddia, Isabel Merced’in de Anya Corazon’u canlandırabileceğini söylüyor. Corazon isimli karakter, çizgi romanlarda ‘Örümcek Kız’ olarak bilinen bir süper kahraman.

Bunun yanı sıra gelen görüntülerde, Madame Web’i canlandıracak Dakota Johnson’ın hem bir taksici hem de bir sağlık görevlisi olacağı görüldü. Ek olarak, Johnson’ın karakterinin Adam Scott tarafından canlandırılacak karakterle olan bir fotoğrafı da sosyal medyada yayıldı. İddianın en dikkat çeken kısımlarından birisi de Adam Scott’ın oynayacağı karakterdi. Buna göre ünlü oyuncu Örümcek Adam’ın, yani Peter Parker’ın amcası Ben Parker olarak karşımıza çıkacak.

Son olarak bahsedeceğimiz isim ise Emma Roberts. Söylentiye göre Roberts, Peter Parker’ın annesi Mary Parker olarak filmde karşımıza çıkacak. Daha önce ortaya atılan iddialarda Roberts’ın bir başka Örümcek Kadın Jessica Drew olabileceğinin belirtildiğini de söylemek gerek. Son olarak Parker’ın babası Richard Parker’ın filmde bulunup bulunmayacağı ile ilgili ise henüz bir bilgi bulunmadığını belirtelim.

Film, Örümcek Kadınların Peter Parker'ı korumak için bir araya gelmesini ele alabilir

Gelelim filmde ne işleneceği ile ilgili söylentilere. Teorilere göre film, Madame Web’in bir görevi için tüm Örümcek Kadınları bir araya getirecek. Yani yukarda bahsettiğimiz oyuncuların canlandırdığı Cassandra Webb, Julia Carpenter, Anya Corazon ve Mattie Franklin bu görev için birlikte hareket edecek.  

İddiaya göre setten gelen görüntüler, filmin tamamının veya bir kısmının 2003 civarında bir yılda geçeceğini ortaya koyuyor. Bu, filmin Sam Raimi’nin Spider-Man filmleri evreninde geçebileceği söylentilerini ortaya çıkarmıştı. Ancak bu yazıyı dayandırdığımız teori, bunun böyle olmadığını söylüyor.

Buna göre Mary Parker’ı canlandıracağı belirtilen Emma Roberts’ın setten gelen fotoğrafları, karakterin Peter'a hamile olabileceğini gösteriyor. Bu da filmin Peter Parker’ın doğmasından kısa bir süre önce, 2000’li yılların başında geçebileceğini ortaya koyuyor.

İddiaya göre film, çoklu evrenleri konu alarak Spider-Man evrenini kurtarmaya odaklanabilir. Yani filmin henüz kim olduğu belli olmayan kötüsü, Örümcek Adam’ın hiç var olmamasını sağlamak için Ben Parker ve Mary Parker’ı hedef alabilir. Bilindiği üzere bu ikili, Parker’ın hayatındaki en önemli insanlar arasında. Mary Parker Peter’ın doğmasına neden olurken, Ben Parker ise ölümü ve bilge sözleriyle karakterin Örümcek Adam olmasında ciddi ölçüde etkili olmuştu.

Çizgi romanlarda, ‘Yaşam ve Kader Ağı’ isimli mistik bir güç var. Bunun çoklu evrenler ile benzer anlam taşıdığını söyleyebiliriz. Ancak bu ağ, diğer Marvel karakterlerinden ziyade Örümcek Adam ve onunla ilgili karakterleri kapsıyor. Peter Parker da Spider-Man evrenlerinin dengesi için büyük bir önem taşıyor. Madame Web’in tek amacının bu ağı korumak olduğu düşünüldüğünde de Peter Parker’ın varoluşunu tehdit eden bir durumun filmde yer alabilme ihtimali güçleniyor.

Sonuç olarak 23 Haziran 2023’te vizyona girmesi beklenen Madame Web filmi ile ilgili oldukça ilginç iddialar mevcut. Bu söylentilerin doğru çıkıp çıkmayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Peki siz bu iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.thecosmiccircus.com/theory-madame-webs-story/
13
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
2
1
0