Marvel Oyuncularının Chadwick Boseman İçin Yaptıkları Paylaşımlar

399
6
5
4
3
Marvel Oyuncularının Chadwick Boseman İçin Yaptıkları Paylaşımlar
Marvel Sinematik Evreni’nde Black Panther/T’challa karakterini canlandıran oyuncu Chadwick Boseman, kolon kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Marvel aktörleri rol arkadaşları için paylaşımlarda bulundu.

Chadwick Boseman, 2014 yılında Jackie Robinson rolüyle yakaladığı çıkışın ardından kısa sürede büyük bir yıldız haline gelmeyi başarmıştı. James Brown ve Thurgood Marshall gibi tarihi Afro-Amerikan karakterleri oynayan aktör, Marvel Sinematik Evreni’ne (MCU) girmeyi de başarmıştı. 

Kolon kanseriyle mücadelesini kaybeden oyuncunun vefat haberi bir anda gündeme bomba gibi düşerken, MCU’da birlikte rol aldığı arkadaşları da oyuncuyu anmak ve saygılarını sunmak için paylaşımlarda bulundu. İşte o paylaşımlardan bazıları:

“Bize verdiğin her şey için TEŞEKKÜRLER @chadwickboseman. Ona ihtiyacımız vardı ve daima yaşatacağız. Şiddetle özlenecek yetenekli & fedakar bir sanatçı & kardeş. RIP” 

Kaptan Amerika rolünü oynayan Chris Evans’ın paylaşımı şöyle oldu:

“Tamamen yıkıldım. Bu kalp kırıcıdan da öte. 

Chadwick özeldi. Gerçekten orijinaldi. Derinden adanmış ve daima meraklı bir sanatçıydı. Yapacağı daha çok muhteşem iş geride kaldı. Dostluğumuzdan sonsuz bir memnuniyet duyuyorum. Huzur içinde yat, Kral.”

“Söylemem gereken tek şey, bu yılın üst üste gelen trajedileri #ChadwickBoseman’ın kaybıyla daha da derinleşti. Ne adam ve ne büyük yetenek. Kardeşim, tüm zamanların en iyilerinden biriydin ve senin büyüklüğün sadece başlangıçtı. Tanrı seni seviyor. Güçte dinlen, Kral.”

()

“Seni özleyeceğim dostum. Gerçekten kalp kırıcı. Tanıştığım en kibar, en özgün insanlardan biri. Tüm aileye sevgilerimi ve desteğimi gönderiyorum.”

MCU’nun ilk siyahi süper kahramanı olan James “Rhodey” Rhodes karakterini oynayan Don Cheadle’ın paylaşımı şöyle oldu:

“Seni özleyeceğim, doğum günü kardeşim. Benim için hep ışık ve sevgiydin. Tanrım… daima ve daima…”

“Chadwick daima barış ve güç yayan biriydi. Kendisinden daha fazlası için ayakta duran biri. Nasıl olduğunuzu gerçekten görmek için zaman ayıran ve emin olamadığınızda cesaretlendiren sözcükler söyleyen biri. Sahip olduğum hatıralara sahip olmaktan gurur duyuyorum. Sohbetler, kahkahalar. Kalbim seninle ve ailenle. Özleneceksin ve asla unutulmayacaksın. Güçte ve huzurda yat arkadaşım.”

“Cy, Bowie ve Zen’e T’Challa’nın vefat ettiğini söyleyeceğim. Şimdi onlara başka hangi kraldan bahsedebilirim?”

()

“Chadwick, ekran dışında daha da kahramandın. Sadece sette bana rol model değildin, dünya çapında milyonlar için de öyleydin. Pek çok kişiye neşe ve mutluluk getirdin ve sana arkadaşım diyebilmiş olmaktan gurur duyuyorum. RIP Chadwick.”

MCU’da T’Challa’nın annesini canlandıran Angela Bassett:

()

Benim ve Chadwick’in bağ kurması ve aile olmamız kaderdi. Ama çoğu kişi bizim hikayemizin Onun efsanevi Black Panther rolünden çok önce başladığını bilmez. Black Panther’in prömiyerinde Chadwick bana bir şey hatırlattı. Bana, Howard Üniversitesi’nden, onun okulundan, onursal diplomamı aldığımda bana eşlik etmesi için atanan öğrencinin kendisi olduğunu fısıldadı ve yıllar sonra orada, arkadaşlar ve meslektaşlar olarak duruyor, en harika gecenin tadını çıkarıyorduk! Haftaları hazırlanarak, çalışarak, sabahları yan yana makyaj sandalyelerinde oturarak, gün için ana ve oğul olarak hazırlanarak geçirdik. Bu tam döngü deneyimini yaşayabildiğimiz için gurur duyuyorum. Bu genç adamın adanmışlığı hayranlık uyandırıcı, gülümsemesi bulaşıcı, yeteneği olağanüstüydü. Bu yüzden güzel bir ruha, mükemmel bir sanatçıya, hisli bir kardeşe saygılarımı sunuyorum… “sen ölmedin ki uzaklara uçtun…” Neyin varsa, Chadwick, özgürce verdin. Şimdi dinlen, tatlı prens.” #WakandaForever

Kaynak : https://uproxx.com/movies/chadwick-boseman-tributes-marvel-cinematic-universe/
399
6
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
399
6
5
4
3