HBO’nun En İyi Dizilerinden Biri, Apple TV+’ta Devam Edecek

13
4
2
1
0
Apple, yeni Apple TV+ servisi için yapımlarının sayısını arttırmaya devam ediyor. Firma şimdi de HBO’nun en popüler dizilerinden birini kendi ekranlarında sürdürecek.

Son dönemde çeşitli firmaların kendi yayın servisleri üzerinde çalıştığını biliyoruz. Halihazırda piyasada olan Netflix, Amazon Prime gibi alternatifler var. Apple da yeni servislere odaklı sistemine uygun olarak kendi yayın sistemini geliştiriyor. 

Firma, HBO’nun meşhur dizisi Band of Brothers’ın devam serisini çekecek. 2. Dünya Savaşı’na odaklanan mini dizi, pek çok kişiye göre HBO’nun şimdiye kadar çektiği en iyi dizi konumunda. Yeni, dokuz bölümlük dizi Masters of Air adını alacak. Dizinin arkasındaki ekip Steven Spielberg ve Tom Hanks de dahil olmak üzere geri dönecek. 

band of brothers

Deadline’a göre yeni seri 200 milyon doların üstünde bir bütçeyle çekilecek ve tamamen Apple TV+’a ait olacak. Apple, yeni hizmetinde piyasaya sağlam bir giriş yapmayı amaçlıyor. Bunun sonucu olarak da yüksek bütçelerle yapımlar çekmeye devam edecekler. Band of Brothers filmi 101. Hava İndirme tugayının gerçek hikayesini anlatıyordu. Bu seri aslında The Pacific ve Band of Brothers serisi ile bir üçleme oluşturması beklenen bu yapım, aslında HBO için düşünülmüştü. 

Ekipte yalnızca Tom Hanks ve Steven Spielberg’in adının geçmesi bile pek çok kişi için yeterli olacak gibi duruyor. Seri hakkında detaylar bilinmese de Donald L. Miller’ın kitabı Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought The Air War Against Nazi Germany’den esinlenerek çekilecek. 

Kaynak : https://bgr.com/2019/10/13/apple-tv-plus-shows-hbo-band-of-brothers-sequel/
13
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
4
2
1
0