Microsoft Edge'e Gelecek Özellikler Ortaya Çıktı

41
6
5
1
1
Windows ile birlikte yüklü olarak gelen Microsoft'un kendi internet tarayıcısı Edge, kullanıcılarını mutlu edecek yeniliklere kavuşuyor.

Windows'u bilgisayarımıza kurduğumuzda yüklü gelen Internet Explorer, Windows 10 işletim sistemiyle beraber yerini yeni internet tarayıcısı Microsoft Edge'e bırakmıştı. Internet Explorer'a göre oldukça modern olan Edge, çok yakın zamanda yepyeni özelliklerle kullanıcılarına daha da keyifli bir kullanım deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Yenilenen Edge, Google Chrome için eklenti desteğine kavuşacak. Bu sayede Google Chrome'un mağazasında bulunan herhangi bir eklentiyi indirip, Microsoft Edge internet tarayıcısı için de kullanabileceksiniz. macOS işletim sistemiyle de uyumluluk kazanan Edge, aynı zamanda karanlık moda da çok ama çok yakında kavuşacak.

Tarayıcının kendisine karanlık mod gelmesi gözlerin yorulmasını azaltırken, gereksiz dikkat dağınıklığının oluşmasının da önüne geçiyor. Kullanıcılarından gelen geri dönütleri incelediği ve buna yönelik olarak çalışmalarını sürdürdüğü anlaşılan Microsoft, fazlasıyla olumlu yorumlarla karşılanacak gibi duruyor.

Kaynak : https://mashable.com/article/microsoft-edge-browser-leak/#ik9N4eg4Yqqw
41
6
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
41
6
5
1
1