Microsoft Edge 'Kripto Para Cüzdanı' Geliyor: Peki Bu Cüzdanla Ne Yapacağız?

2
1
1
0
0
Microsoft, Chromium tabanlı internet tarayıcısı Edge için kripto para cüzdanı oluşturdu. Kullanıcılar, bu yerleşik cüzdanla kripto paralarını saklayıp, al-sat yapabilecekler.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft'un internet tarayıcısı Edge, önemli bir gelişmeye ev sahipliği yaptı. Tarayıcı, henüz test aşamasında olsa da artık yerleşik kripto para cüzdan desteği sunmaya başladı. Üstelik kullanıcılar, bu cüzdan ile sadece kripto paralarını kontrol etmeyecek, isterlerse harcama da yapabilecekler.

Aslına bakacak olursak kripto para cüzdan entegrasyonları, internet tarayıcılar için bir ilk değil. Geçmişte, başta Brave olmak üzere birkaç internet tarayıcısı daha kripto paralar için entegrasyon sunmaya başlamıştı. Son gelişme, bunlar arasına Microsoft Edge'in de ekleneceğini gözler önüne seriyor.

Coinbase ve MoonPay üzerinden al-sat yapılabilecek!

Microsoft Edge

Microsoft Edge'in henüz test aşamasındaki yeni özelliği, bir yatırımcının kripto paralarını saklamasına yardım ediyor. Ancak bundan ibaret değil. Kullanıcılar, şu an için Coinbase ve MoonPay isimli borsaları kullanarak kripto para alım satımları yapabilecekler. Ayrıca cüzdandaki kripto paralar ile ilgili güncel haberlerin yer aldığı sayfalar, internet alışverişlerinde kripto para kullanımı ve NFT depolama seçeneği de Edge'in yeni özelliğinde bulunacak.

Microsoft Edge kripto para cüzdanı

Microsoft'un bu hamlesinin yerinde olduğunu söylemek mümkün. Neticede kripto para yatırımcılığı da dolandırıcılık girişimleri de her gün biraz daha artıyor. Microsoft'un Edge için geliştirdiği yerleşik cüzdan özelliği, üçüncü taraf cüzdan sağlayıcıya duyulan ihtiyacı ortadan kaldırmış olacak

edge kripto desteği

Microsoft, Edge için test edilmekte olan özelliğin ne zaman kullanılabilir olacağına ilişkin hiçbir açıklama yapmadı. Ancak özelliğin fazla geciktirilmesi beklenmiyor. Muhtemelen birkaç haftaya, Egde'in kripto para cüzdan entegrasyonu tüm kullanıcılara ulaşmış olacak.

Kaynak : https://twitter.com/thebookisclosed/status/1636759487829917698
2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0